Skudsikker vest i dagens danmark

maj 29, 2014 by Lars Jakobsen

Skudsikker kan redde liv!

En skudsikker vest er en livsredder. De er gået fra at være kongeligt eje til, at være ejet af den enkelte borger. I dag bruges skudsikker veste ikke kun i blandt politiet eller i militæret, men også i blandt normale borgere, som skal passe deres arbejde, som foreksempelvis enten dørmand, eller vagt eller på en institution. Derfor kan det være vigtigt at gå med en skudsikker vest, da den kan rede dit liv. En skudsikker vest er både skudsikker og stiksikker. Så den kan beskytte imod skud fra pistoler og angreb fra knive med mere.

I dag findes der mange forskellige forhandlere af skudsikre veste, protection group danmark, har dog valgt at specialiserer sig i skudsikker veste og får dem produceret som eget mærke, så de kan følge helt med ned til mindste detalje, hvordan den skudsikkervest bliver lavet. Dette har gjort at de har en skudsikker vest med et beskyttelsesniveau NIJ IIIA, som kan beskytte stort set imod de fleste håndvåben som man ser i dagens danmark.

Stiksikker veste er også et alternativ!

Det er dog ikke kun skudsikker veste, som kan beskytte imod knive mm. Det kan en stiksikker vest også gøre. En stiksikker vest bliver lavet i mange forskellige slags materialer, de bliver ligesom en skudsikker vest ikke kun lavet af fibre. En skudsikker vest er lavet af en masse lag af fibre, som kan fange et skud når det rammer den skudsikre vest. En stiksikker vest kan også laves på denne måde, de kan bare ende ud i, at komme til at koste det samme som en skudsikker vest, og derved forsvinder ideen i, at lave en stiksikker vest. Derfor bliver mange stiksikre veste lavet af enten plastic og aluminium da man på denne måde kan holde prisniveauet nede og derved samtidig levere en vest af god kvalitet. Stiksikre veste kan svinge fra 1000 kr helt op til over 10000 kr. I danmark ses dog flest veste i den lave ende.

De har også stiksikker veste, som også kan være meget brugbart. Fordelen ved en stiksikker vest er at den er lavet til et formål, nemlig at beskytte imod knive, syle og andre spidse genstande. Den vest som protectiongroup.dk har, er lavet af polycarbonat, en form for plastic der er meget fleksibel, og en metal plade i midten af vesten til at beskytte imod spark, knive, og generelt hårde angreb imod mave regionen. Det er nemlig der, hvor der er størst mulig chance for, at kunne tage et dødeligt slag mm.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *