Køb dine kaffekapsler fra Tyskland og spar!

maj 29, 2014 by KalleG

Det er ikke til at komme uden om! Kapselkaffe er en af de dyreste former for kaffe. Af denne grund giver det mening at lede efter en måde at spare penge på dette område. Vi har her set nærmere på, hvordan man kan købe Dolce Gusto Kaffekapsler fra Tyskland billigt.

Find din forhandler

Det første skridt på vejen på vejen mod at finde billigere kaffekapsler er at finde en forhandler tæt på den tyske grænse. Her kan du kigge igennem diverse grænseshops – blandt andet har vi set nogle gode priser fra gpris.dk. Vores bedste bud på at finde den helt rigtige pris, må være at lave en google-søgning.

Dette råd er det samme også selvom du vælger at købe dine kaffekapsler i Danmark. Du kan være heldig at finde nogen på tilbud så prisen er lige så god, som hvis du var taget til Tyskland. På den måde sparer du også dig selv for alt besværet, der er med at skulle køre den lange tur helt til Tyskland.

Hold dig til mærkevarer

Der findes mange flere discountmærker på det tyske marked end det danske, og det kan derfor være meget fristende at vælge en af disse. Det kan vi ikke anbefale at du som udgangspunkt gør. Som regel giver det en dårlig kaffe, der ikke smager i lige så godt som eksempelvis Nescafé eller Dolce Gusto.

Du kan selvfølgelig være heldig, at discountkaffen smager end – eller måske bedre – end den originale. Dette hører sig dog meget til usædvanlighederne – vi vil næsten sige, at vi skal set det før vi tror det.

Kan det betale sig?

Når vi anbefaler at købe kaffekapslerne fra Tyskland, er det fordi den umiddelbare pris er lavere. Det behøver dog ikke at være tilfældet. Bruger du 500 kroner i benzin og 600 kroner på færge, skal du købe mange kaffekapsler for at få det til at løbe rundt.

Derfor er anbefalingen, at du i højere grad sørger for at købe kaffe med hjem, når du alligevel skal til Tyskland – hvad enten det er på ferie eller for at hente billige sodavand. På den måde kan det helt sikkert betale sig, og man kan få sig billigere kapsler end det før var muligt.

Læs mere om kaffekapsler

Jeg har på Forbrugsnyt – din vej til forbrugerinformation – skrevet en længere artikel, hvor jeg blandt andet diskuterer nogle af fordelene og ulemperne ved at købe kaffe på kapsel. Du kan læse hele artiklen om kapslerne her.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *