Slankekur kostplan

marts 11, 2014 by Stefan

Der er mange som er på slankekur, men egentlig ikke rigtigt opnår hvad de vil – Nemlig et vægttab.

Mange opnår nemlig ikke et vægttab, når de er på slankekur, fordi de spiser ALT FOR MEGET. Det kan godt være at de kun spiser sundt mad, og har fjernet alt det usunde mad fra deres kost, men det betyder altså ikke at man går ned i vægt. For at gå ned i vægt skal man nemlig have et kalorie underskud, og det har man ikke bare fordi maden er sund.

Det er rigtigt at det er fornuftigt at undgå usunde fødevarer som indeholder en masse stivelse, sukker osv. Det er bare vigtigt at man laver en slankekur kostplan, hvis man vil tabe sig – Du skal nemlig have et stort kalorie underskud hvis dit mål er at tabe dig. Hvis du ikke vil tabe dig, er det selvfølgelig bedre at spise sundt mad, frem for usundt – Det er med til at holde din krop sundt, også selvom det er samme antal kalorier du indtager.

Hvordan laver man en slankekur kostplan?

At lave en slankekur kostplan er faktisk meget nemt og simpelt, det handler nemlig om at lave en kostplan hvor du har et kalorie underskud. Først skal du regne dit ligevægtsindtag ud, for at vide hvor mange kalorier du forbrænder om dagen, derefter skal du bare skære et antal kalorier fra din daglige kost.

Så hvis du vil tabe dig et halvt kilo om ugen, skærer du 500 kalorier fra om dagen. Lad os antage at du har et ligevægtsindtag på 2500 kcal. Så skal du kun spise 2000 kcal om dagen, og vil så tabe dig et halvt kilo hver eneste uge.

Hurtigt vægttab på maven

Spis efter en slankekur kostplan, hvis du gerne vil opnå et hurtigt vægttab på maven . Mange har lidt for meget fedt siddende på kroppen, og det er især maven der sidder for meget. Desværre kan man ikke rigtig punkt forbrænde, men hvis du spiser sundt og dyrker meget motion – kan du hurtigt smide noget af fedtet på maven.

Det er det “farlige” fedt som sidder på maven, derfor er det vigtigt at du opnår et hurtigt vægttab på maven.

Spis kalorie fattigt

Når du er på slankekur er det vigtigt at spise kalorie fattige produkter, da man helst skal undgå alle former for sult. Spis især en masse proteinrigt fordi det mætter meget mere, i forhold til fedt og kulhydrat. Spis Fx kød, fisk og æg.

Spis grøntsager, de indeholder meget få kalorier og er meget sunde for dig.

Men husk at alle kalorier tæller lige meget om det er fra frugt, kød eller slik.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.