Privatlån – Lån Penge Nu

marts 11, 2014 by C. Nielsen

Markedet for lån online flytter sig væk fra de små smslån og over til større forbrugslån samt privatlån. Nye udbydere samt øget konkurrence er de helt klare parametre, der trækker markedet for lån uden sikkerhed via nettet i en ny retning.

Store spillere indtager Danmark

Danskerne skal vænne sig til nye og større spillere på lånemarkedet. De etablerede Banker har i årevis lukket filialer rundt om i Danmark, det er har skabt bankkunder, der nu er vant til at gå i Banken via deres netbank. Det er ikke længere noget problem, at klare 90 % af sine bankforretning online. Dette forhold har gjort det danske indlåns samt udlånsmarked attraktivt for store udenlandske spillere:

  • Santander Consumer Bank
  • GE Money Bank
  • Ikano Bank
  • Coop Bank

Santander Bank, GE Money Bank samt Ikano Bank har alle været i Danmark i flere år, det nye er at de kommer med hele produktprogrammer, der kan konkurrere med hele Bankløsninger. Coop Bank er den eneste, der falder udenfor – da den er dansk og helt nyopstartet.

Lånemarkedet i fremtiden

Det er nu muligt at låne helt op til 350.000,- kroner uden sikkerhed via nettet – kun ved brug af dit NemID. Lån penge nu – har aldrig været nemmere end med NemID. Her underskriver du dit gældsbrev via NemID, derved slipper man for hele papirgangen – og lånet kan udbetales med det samme. ALT klares online af begge parter.

Med store privatlån på helt op til 350.000,- kroner bliver det nu muligt at samle sine små mindre lån til bare ét større – via en refinansiering af lånene. En tendens man har set i skandinavien de seneste år, er at flere samler sine mindre forbrugslån, klatgæld, kreditter samt anden gæld i et stort lån for at få bedre overblik og en sundere privatøkonomi.

Lån med omtanke

De nye muligheder giver ikke nødvendigvis større faldgrupper. Dog, skal man forsat låne penge med omtanke specielt når vi taler lån i 100.000,- kroners størrelser. Det er vigtigt at ansøge om låne flere steder for at få det bedste lån. Sammenlign lånetilbudene via ÅOP for at finde prisen på lånet – de årlige omkostninger i procent er kiloprisen på lånet, her finder du den reelle rente på lånet samlet set.

De nye låneudbydere vurderer ofte din ansøgning med individuelle øjne, derved får du en langt bedre rente, hvis din økonomi ser god ud. Overvej altid at ansøge 2 personer for lånet, derved spredes risikoen for långiver – og din rente vil blive langt mere attraktiv i længden.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.