Slipset gør noget ved din status

marts 26, 2013 by sememil

Suit up!

Når du går ud og bær et slips giver det dig en hvis status, og den status har du selv valgt at definere, ved at bære noget som gør dig prestigefuld, og som viser at du har en form for stil, eller en form for  status, blandt medarbejdere og andre mennesker. Mange tror at du render lidt i hælene på de store drenge ved f.eks et slips. Men nej, sådan fungere det overhovdet ikke, og det er ikke noget som du skal tage dig af hvis folk siger anderledes. Du kommer ikke kun med status, med også med stil, og bevare den overhånd som du har skabt.

Hvor køber man så et slips?

Et slips kan købes utroligt mange steder, jeg anbefaler normalt at man går ned i en fysisk butik og prøver dem, nogen gange anbefaler jeg at man går ud på nettet og søger, alt efter smag og behag. Jeg har tit købt mine slips hos Flytie.dk– Og det har altid været en rigtig god handel for mig, og også for andre som at jeg har snakket med. Igen så får jeg den status sammen med et jakkesæt som jeg fortjener og det er jeg meget glad for. Det gør også at jeg på mit arbejde, under ordnet hvilken dag eller hvilke uge det er, at jeg er stadig chefen.

Hvorfor ikke bare gå med en butterfly?

Ja her har vi så en rigtig dealbreaker. Butterfly, (og jeg kan ikke understrege det nok), er og bliver ALDRIG det samme som et slips, det er meget vigtigt at man kan kende forskel, hvilket nok ikke er så svært, når et slips er langt og tyndt(eller tykt) og et butterfly er ja, som det siger sig selv. Butterfly, kan du gå med når du skal til et fint selskab  hvor du er meget træt af at gå med Slips, det burde også være den eneste undskyldning for ikke at gå med det.

Her til at runde af med, håber jeg at du har fundet dig tilrette og fundet ud af hvilken vej du skal gå ned af, det er faktisk ret simpelt, og hvis du følger den her guide til punkt og prikke så vil du kunne se at det faktisk ikke er så besværligt at vælge mellem et slips eller en butterfly. Skulle du stadig være i triviel så ville jeg hoppe ned til min lokale tøj forhandler og prøve lidt af hvert.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *