Sørens rejser

januar 30, 2014 by AlexanderOlsen

Der skal planlægges en tur. For fodboldgutterne eller firmaet. Interesserne kan være mange, brede og vidt forskellige. Syden varme og kultur er interessante for nogen, bjergenes pister og action er optimalt for andre. En ting er dog sikker. Internettet er din ven, men du skal være varsom. Mange rejseselskaber er ikke så fleksible i deres rejser, at der kan tages hensyn til turens ældste, yngste og mest sarte bekendtskaber. Dette er dog ikke tilfældet hos Sørens Rejser, der i adskillige år har lyttet til kundernes største ønsker, når der har skulle arrangeres busrejser og ferie

Hos Sørens Rejser sammensætter man sammen med det erfarne personale den rejse, der lige præcis opfylder rejseselskabets behov og der tages et bredt hensyn til alle. Kundens forgodtbefindende er nemlig alfa og omega for det rutinerede firma, der efterhånden har arrangeret adskillige rejser i hele Europa. Busrejser til Norge såvel som busrejser til Italien. Derfor har firmaet efter mange år formet sig til at kunne klarer enhver type situation, der måtte opstå.
Sørens Rejser tilbyder således ture til hele Europa og har mange gode  erfaringer med stort set alle typer ferie. Kunderne er naturligvis forskellige i en rejsende gruppe. Derfor kan det være at en ferie både skal indeholde elementer fra Roms storbyliv og Kroatiens smukke strande. Det er ikke et problem. Inden for overkommelige rammer, for kunderne naturligvis, sørger Sørens Rejser for at der er plads til begge dele.

Med en stor variation af forskellige mennesker som kunder, skal man nemlig være klar til at være fleksibel og være åben for forslag til ændringer af en turpakke. Og dette er lige hvad arrangørerne hos Sørens rejser er. Tålmodigt og professionelt lytter de til og bearbejder ethvert input, der måtte komme.
Sørens Rejser har naturligvis også tilbud til dem, der måske ikke har lyst til udlandet himmelstrøg, men foretrækker at blive på kendt grund i fædrelandet. Der arrangeres jævnligt ture rundt i hele Danmark, der både vare hele uger eller blot en weekend.

En ting er helt sikkert vist hos Sørens Rejser. Uanset om der er tale om 3 timers tur til Odense eller 18 timers kørsel ned til de Østrigske bjerge, så er kundernes komfort af største vigtighed og Sørens Rejser har i mange år haft veltilfredse og glade kunder, der heldigvis ikke har set rejseturen som et antiklimaks på ferien. Udover hjemturen, hvor de selvfølgelig må forlade det feriemål, der nu lige havde fanget opmærksomhed og interesse.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.