Sommerens modetendenser 2012

juni 5, 2012 by artikelmanden

Sommeren 2012 skal være farverig og spændende. Man skal være modig og frembrusende i sit tøj- og sko valg, og man må hellere end gerne have farver på både sko, tøj og makeup. Farverne skal i år være skrigende, neon og pastel. Man skal lyse op i farverne, som alle er fine til sommerbrune ben og arme. Her i guiden får du lidt inspiration til hvad vi mener bliver det nye sort. Guiden er skrevet til kvinder, men kan også bruges af mænd.

De to P’er

Det helt store i butikkernes sommer sortiment bliver de to P’er- pastel og pang i selskab med metallic og shine.

Pangfarverne er gerne farver som eksempelvis havblå, postkasserød og solgul. Sæt eksempelvis en gul nederdel med A-form til en t-shirt med et fedt print. Fuldend outfittet med fede sneakers. En anden mulighed til sommer er de bløde shorts i en stærk farve. I denne sæson skal de gerne gå til midt på låret, være lette i udtrykket og være prydet med farve og feminine detaljer. Her kan et par elektriske blå shorts være et godt forslag. Sæt en fin top til et par højtaljede af slagsen samt et par ballerinaer dertil. De største pastelfarver bliver sart lyserød, mint og lys gul.

Sommerens sko

Udover de traditionelle ballerinaer og sommersandaler med åben fod, er det denne sæson fuld lovligt og super moderne at bære komfortabel og farverige sneakers.

Sneakersne er kommet på markedet i stor stil de seneste sæsoner, og skoen er kommet for at blive. Især de føromtalte farverige sneakers til kvinder er et kæmpe hit. De fås i mange forskellige modeller og farver afhængig af brand.  Specielt Vans, New Balanae, Adidas og Nike har hver især en stor markedsandel på sneakersmarkedet til damer.

Sommerens makeup

Accesories og makeup må også være farverig denne sæson.

På læberne er det gerne rød eller pink. De røde læber er specielt flotte til en aften i byen, hvor lidt ekstra makeup produkter er tilladt. Derudover er varme farver som kobber, lilla og rosa alle nogen, som træder frem på øjenlågene. Eksempelvis til smokey eyes, der ikke længere kun må være sort. Øjenskyggerne kan nedtones til hverdag og fremhæves til sommerens mange grillaftener.

Er man ikke til de stærke farver skal man ikke frygte ikke at være med på moden. Det er i år også et hit at være ”natural”. Prøv eksempelvis en helt nedtonet makeup, hvor kun lidt fast pudder og en sort mascara bruges.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *