Sommerjakker fra H&M (H og M) og Zara

marts 29, 2012 by artikelmanden

Bliv bekendt med hvilke sommerjakker damer skal gå med i 2012 og årene frem. DU har en kort guide i hvilke jakker H&M og Zara sælger, så du kan være sikker på at få det bedst sælgende fra de populære butikker.

Sommerjakker

Sommerjakkerne skal i denne sæson være grove, funktionelle og klassiske. Det betyder at specielt læderjakker, trenchcoats, armyjakker og klassiske blazere er de sommerjakker til kvinder, der er flest at finde af, og der har fyldt mest på caltwalken i denne sæson.

Køb din sommerjakke her

Udover trendy og behagelig skal din sommerjakke også være til at betale. Flere af landets high- street butikker har gjort det muligt for specielt studerende at købe en sommerjakke, hvor hele månedens budget ikke væltes.

H&M

En af de største og bedst sælgende high- street butikker herhjemme er svenske H&M. Her er der god mulighed for at finde en sommerjakke i et prisleje, der ligger fra 300- 600 kr.

H&M præsenterer hvert år et spændende og bredt sortiment af sommerjakker til damer. De designer jakker fra deres egne interne brands såsom Trend og L.O.G.G. Af og til har de desuden gæstedesignere til at designe for dem. Her kan Armani blandt andet nævnes.

Når H&M får gæstedesignere ind over deres produkter, bliver de ofte en del dyre, men de bliver til gengæld også revet væk på få timer. Så hvis du skal have tøj fra H&M som skal være designet af en af de helt store, så skal du være hurtigt ude og have pungen i ordren.

Forsøg eksempelvis at finde din næste yndlings læderjakke i H&M. De sælger både ægte læder og kunstlæder alt efter, hvad pungen tillader.

Zara

Også ved spanske Zara kan du finde trendy jakker til damer. Zara har leveret kvalitetstøj til gode priser siden 1975, hvor den første butik åbnede på hovedgaden i A Coruna i Spanien.

De satser primært på klassiske snit og det feminime look i deres kollektioner. Det betyder også, at Zara rammer en lidt ældre målgruppe end H&M i deres sortiment. Det er derfor i Zara du skal gå på jagt efter din nye trenchcoat eller nye blazere til sommerens kølige aftener.

Hvis du i stedet har til noget langt dyre, så findes dette også, men ved at betale mere får du nødvendigvis ikke højere kvalitet. Det er kun designer der herefter kan være afgørende og de fleste af Zara og H&M’s designs er modeller de har brugt år på at udvikle, så de er veltestede.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *