Spar penge på varmeregningen med loftisolering

marts 5, 2017 by nicolaiohlsen

Hvis du kunne tænke dig at spare penge på din varmregningen, er en loftisoleringen den helt rigtige investering at foretag sig. Der er rigtig mange penge at spare på varmeregningen ved, at få lavet en loftisoleringen og det bedste af det hele er, at en investering i en loftisoleringen som regel har tjent sig selv hjem i løbet af 3 – 5 år. Vi ved at varme har det med altid at søge op ad og derfor kan det være en fordel at få lavet en loftisolering for, at minimere mængden af varme, som slipper ud igennem dit loftet.

Hvad koster en loftisolering?

Der findes ikke en fast pris på en loftisolering. Prisen på en loftisolering bliver bestemt ud fra nogle forskellige faktorer. Før og fremmest handler det om opgavens omfang. Des større luft som skal isoleret, des mere koster det, men samtidig er besparelsen også i sidste ende. Derudover har det valgte materiale også en betydning for prisen. Selvom prisen varierer rigtig meget er der dog nogle universelle udregningsmetoder, som man kan benytte til at finde den rette pris.

  • Isoleringsfirmaer måler eksisterende isolering i mm
  • Derudover måler de den nye isolering i mm som passer til din konstruktion
  • De måler areal som skal isoleres (antal m2)
  • De tager højde for, hvordan dit hus bliver opvarmet
  • Slutteligt afregner de kroner pr. liter/m3/kWh

Når de overstående information er blevet målt derefter blevet udregnet har en isolatør eller et firma bedre muligheder for at give dig en specifik pris på, hvad det ville koste dig at få lavet en loftisolering. Det er Ofte også muligt, at bestille et gratis isoleringstjek hos de forskellige firmaer.

Kan jeg få et tilskud til min loftisolering?

Energistyrelsen har lavet nogle aftaler med nogle forskellige energiforsyninger rundt om i landet og meningen er, at vi dansker skal spare op mod 60 millioner KWh hvert år i løbet af de kommende par år. Derfor har energistyrelsen valgt at give danskerne et tilskud for, at lokke flere til at investerer i en loftisolering.

Mange dansker synes en loftisolering er en dyr investering, men det er det faktisk ikke. Udover man kan få et tilskud, så tjener en loftisolering ofte sig selv hjem igen i løbet af et par år. Hvor meget kan man så få i tilskud? Det er meget svært at svare på, men det afhænger af opgavens omfang.

Hvad kan jeg spare på at få lavet en loftisolering?

Den primære grund til at man vælger at investerer i en loftisolering er fordi, at man ønsker at spare penge på varmeregningen.

Du vil med garanti gerne vide, hvor mange penge du kan spare på varmeregningen ved, at få lavet en loftisolering. Det er ofte muligt at spare mellem 3.000 kr. 5.000 kr. hvert år ved en loftisolering, men dette er kun hvis dit loft i forvejen ikke er blevet isoleret tidligere. Din besparelse afhænger selvfølgelig af boligen størrelse. Des større et loft og des større et hus, du har, des større vil din besparelse bliver efter man har fået lavet en luftisolering

Udover du har mulighed for at spare rigtig mange penge på varmregningen, er det med en loftisoleringen også muligt, at det kan øge din boligs energimærkning. Hvis det lykkes dig at forbedre boligens energimærkning, hvis det også afspejle sig i boligens værdi, som du tydeligt ville kunne se på pengepungen, hvis du på et tidspunkt skal sælge din bolig


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *