Malerier til salg

marts 5, 2017 by Malerier

Online galleri oplever kæmpe vækst

 

Det danske iværksætter-par Malthe Cowland og Julie Klokholm har stor succes med deres online galleri – Mynewart.dk.

 

Galleriet blev efter længere benarbejde grundlagt i starten af 2016 med en klar ambition om at blive Danmarks største og førende online galleri for salg af malerier. DNA’et i firmaet er flotte malerier i høj kvalitet og til priser, der er til at betalte – hvilket betyder, at priserne ligger langt under hvad man normalt finder på de danske gallerier.

 

Et maleri er et lærred med maling på. Kort sagt. Nogle malerier oplever en høj anerkendelse, idet en kendt kunstner har malet dem. Men dette segment er meget lille, hvis man ser på alt den kunst, der bliver kreeret ude i verden. Langt de fleste kunstnere er ikke store navne, men blot mennesker, der har en passion for at skabe noget flot. Om det de skaber er flot er op til en subjektiv bedømmelse af personen, hvis øjne ser værket.

 

Malerier i Danmark koster en del, idet de danske kunstnere har mange udgifter til udstillinger, eget galleri, materialer mm., og samtidig lever i Danmark, hvor leveomkostningerne er meget høje. Sådan er det ikke alle steder i verden. I nogle lande er leveomkostningerne meget lavere, men kunstneres kreative evner og passion for faget er stadig lige så høj som i eksempelvis Danmark.

 

Galleri Mynewart.dk gik derfor på udkig i udlandet og kom herigennem i kontakt med flere selvstændige kunstnere, der var i stand til at male malerier til priser, der ligger langt under hvad man normalt ser i danske gallerier. Dette så galleri Mynewart.dk en forretning i – og en samarbejdsaftale blev efter længere tids snakken frem og tilbage etableret.

 

Galleriet Mynewart.dk blev dermed i stand til at sælge kvalitets malerier af passionerede kunstnere til de danske forbrugere til rigtig skarpe priser.

 

Galleriet fokuserer primært på abstrakte malerier, da det er det, der virkelig rykker i det moderne Danmark, hvor de fleste indretter deres møblement meget stilrent og minimalistisk. Den abstrakte kunst giver her en unik synergieffekt.

 

Ovenstående har været formlen på stor succes, da iværksætter-parret i løbet af 2016 har positioneret sig som et af Danmarks største og mest besøgte online gallerier. Flere hundrede interesserede besøgende lægger hver dag vejen forbi galleriet. Dette betyder dog ikke, at Mynewart læner sig tilbage – tværtimod. Ambitionen er at blive endnu større. Dette skal ske igennem en kontinuerlig udvidelse af sortimentet, således at alle og enhver altid vil være i stand til at finde mindst ét maleri, der passer lige præcis ind i deres stue, køkken, firma osv.

 

Er du blevet nysgerrig og er du selv på udkig efter flot, abstrakte kunst? Tag et kig på det store udvalg hos galleri Mynewart.

 

 

 

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *