Studenterkørsel – Få booket din studentervogn

marts 13, 2016 by chrpust

Er du vognmand og har svært ved at få afsat dine studenterkørsler så læs videre her…

Der findes nemlig et system som gør det nemt og enkelt for dig at få booket dine ture til de studerende. siden hvor systemet ligger på hedder min-studenterkorsel.dk – Her har du mulighed for at oprette så mange studentervogne du ønsker og få dem booket til ture. Du kan eksempelvis oprette vogne i forskellige postnummer, forskellige datoer, til forskellige priser og antallet af studerende som kan være om bord på vognen. Det hele er gjort meget simpelt og let at gå til. Du klikker du bare ind på siden og trykker på udbyd studenterkørsel.

Udbyd din studentervogn med få klik

Når du har trykker på udbyd studenterkørsel, vil du blive præsenteret for en oprettelses side. Her skal du udfylde din email adresse, ønsket kodeord og dit navn. Derudover kan du udfylde dine firmaoplysninger, som gør at de studerende kan komme i kontakt med dig efterfølgende.

Når dette er gjort er du klar til at oprette din første studentervogn. Husk du kan altid oprette flere studentervogne senere hen, og det er helt gratis. Når du opretter vognen bliver du bedt om at udfylde forskellige ting og kendetegn ved den. Først kan du klikke flueben ved om vognen kører i miljøzoner, om du stiller backup vogn til rådighed, om der er lydanlæg i studentervognen, og meget mere. Derudover kan du give din vogn en lille beskrivelse og afgive hvilken slags studentervogn der er tale om. Det hele fungerer meget enkelt og meget intuitivt.

Efter denne formular vil du blive præsenteret for en side hvor du kan udfylde, hvilke datoer vognen er ledig og hvilke postnumre den pågældende studentervogn kører i. Nu er studenterkørslen faktisk klar til at blive oprettet og modtage ønsker fra studerende som gerne vil booke den.

Rediger din oprettet studenterkørsel

Du kan altid efterfølgende redigere din studentervogn og studenterkørsel. Du kan tilføje billeder til vognen, og eventuelt ændre alt fra datoer til beskrivelser. Her er det punktopstillet hvad du ellers kan gøre på din side / din profil:

  • Rediger billeder.
  • Vælge biltype.
  • Ændre antal.
  • Beskrive vognen med lille beskrivelse, lang beskrivelse og udstyr i vognen.
  • Give flueben til hvad der er i vognen.
  • Vælge postnumre der startes fra.
  • Skrive priser på studenterkørsel, hvis du ønsker det.
  • Vælge datoer der køres studenterkørsel.

Når alt er som det skal være, er der som omtalt også mulighed for at oprette endnu flere studentervogne. Dette gør du ved at klikke tilføj endnu en studentervogn i menuen, og her vil du blive præsenteret for samme oplysninger som lige gennemgået. Hvis du vil se mere og oprette din studenterkørsel så klik her.

Tilbud på studenterkørsel

Når studerende henvender sig til dig om at få tilbud på studenterkørsel, vil det fremgå af din tilbud side. Her kan du nemt og enkelt følge med i de studerendes spørgsmål til dig, og om du har afgivet et tilbud til de enkelte. Derudover kan du accepter kørslen når de studerende har set og accepteret tilbuddet. Når dette er gjort er du faktisk klar til en ny studentertur, og alle oplysninger på den studerende vil blive sendt på email til dig. Efterfølgende skal du så bare tage kontakt på mail eller telefonisk til dem, og det smarte er at alt i forvejen nu allerede er aftalt. God vind og vi håber du vil bruge denne service.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.