Test af autostole

juli 30, 2014 by Stefanl

I dag bliver der taget mange test af autostole. De fleste bekymrede forældre, vil købe noget som er i top kvalitet, og derfor vil de have testet deres autostole. Finder de en autostol, som ikke er blevet testet, er der stor chance for at det ikke bliver den. Hvert år bliver der foretaget nye tests, for at vise hvilke nye autostole der er bedst.

Producenter har selv mulighed for at vælge, om de vil have deres produkter test. De fleste producenter vælger oftest, at teste deres produkter, hvilket er en god idé. De fleste vil nemlig vide om sikkerheden er i orden, og om den er brugervenlig. Hvis der ikke er foretaget en test af stolen, kan det skabe stor usikkerhed hvorvidt stolen er god eller dårlig. En god forælder vil altid vide at tingene er i orden, og sådan er det bare.

 

Hvilke områder af stolen bliver testet?

Når en ny autostol skal testes og bedømmes, skal der foretages en lang række af diverse tests. De mange tests som bliver foretaget, bliver inddelt i 4 hovedgrupper, for at gøre det mere overskueligt.

  • Sikkerhed
  • Brugervenlighed
  • Rengøring
  • Kemikalier

De 4 hovedgrupper betyder selvfølgelig noget forskelligt for det endelige resultat. Fx. er sikkerheden det vigtigste. Hvis sikkerheden er dårlig, vil stolen umiddelbart aldrig få en god samlet bedømmelse. Sikkerheden og brugervenligheden, er uden tvivl de vigtigste punkter. Rengøringer og kemikalier betyder ikke lige så meget, men som producent er det vigtigt at tage højde for enhver ting, for at få den bedst mulige bedømmelse.

Sikkerheden står for cirka 50 % af bedømmelsen, og brugervenligheden står for omkring 40 % af bedømmelsen. Rengøring står kun for sølle 10 % af den samlet score. Kemikalier tæller ikke rigtig med, kun hvis testen er negativ.

 

Test af Römer Duo Plus autostol

Römer Duo Plus er en rigtig god autostol. Stolen passer til børn fra 9 måneder og op til 4 år, eller børn der vejer et sted mellem 9 og 18 kg. Hvis man gerne vil opnå den bedste beskyttelse, er det vigtigt at overholde anbefalingerne.
Du kender det, når vejret er godt, kan det blive meget varmt i bilen. Hvis der bliver for varmt inde i bilen, kan det blive ubehageligt at sidder derinde. Römer Duo Plus har installeret ventilations kanaler ved ryggen, som gør at dit barn ikke får det for varmt.
Stolen har fået en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner, hvilket er meget fint. God sikkerhed, god brugervenlighed og 5 stjerne i både kemikalier og rengøring.

Bedømt ud fra både ADAC og bruger, er det her uden tvivl en god stol. Du kan se flere anmeldelser hos autostol.dk hvor flere har givet deres mening til kende. Se hvad de andre forbrugere synes hvis du er i tvivl, det er altid en god idé.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *