Tjen penge for din mening

juli 21, 2014 by Moneymarket

Det er i dag muligt hos en række forskellige internet portaler, at tjene penge ved at fortælle sin mening. Dette foregår hverken over sms, telefon eller post, men simpelthen via. nettet. Det skal nævnes at der i det fleste tilfælde, hvis ikke alle, ikke er mulighed for at tjene helt vildt store summer penge. Ofte kan man tjene godt og vel 400 til 500 kroner om måneden, hvilket egentlig også er okay, taget i betragtning at man kan sidde og tjene pengene imens man ser tv eller spiller Playstation.

Hvorfor vil firmaerne betale penge til mig?

Du kan måske undre dig over hvorfor de forskellige portaler gider at give dig penge bare for at fortælle din mening, men dette er der en rigtig god grund til. Det er ikke internetportalerne som har brug for informationerne, og reelt set heller ikke dem som betaler dig for din mening, men tværtimod en lang række andre virksomheder. Portalerne som Yougov og Eovendo bliver betalt af andre store firmaer, for at skaffe en mængde oplysninger ind omkring de danske forbrugere. Dette kan de firmaer som ønsker informationerne, bruge til at tilpasse deres service ydelse og produkter, og de kan samtidig bruge det til at finde ud af hvilke trends og behov der er på det marked de får undersøgelserne fra.

Virksomhederne får altså ekstremt meget ud af de her slags undersøgelser, og portalerne som er bindeleddet mellem dig og virksomheden, får en hvis kommission for hver gang de skaffer disse informationer. Der kan eksempelvis være aftalt en pris fra starten af, som virksomheden vil betale spørgeskemaundersøgelsen.

Hvordan gør man så?

Hvis du vil tjene penge for din mening er det egentlig ret nemt at komme i gang. I første omgang skal du tilmelde dig en af undersøgelsesportalerne. Du kan se et hav af forskellige portaler du kan tilmelde dig til på Moneymarket.dk . Efter at du har tilmeldt dig skal du bekræfte din registrering via. email. Så snart du har gjort dette, har du adgang til din brugerprofil, hvor du i de fleste tilfælde lige hurtigt skal svare på hvor gammel du er, hvilket køn og hvor du bor. Efter dette er gjort vil du modtage en spørgeundersøgelse. Undersøgelsen kan komme til dig fra start eller op til 1 uge. Når du har modtaget spørgeundersøgelsen, skal du svare på spørgsmålene, og når du har gjort dette får du din belønning (typisk penge). Nu skulle du have tjent den første sjat penge, og herfra er det ellers bare at svare på spørgsmål.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *