Tips til billeje på din ferie

juli 5, 2015 by Glen

Raodtrip er altid en god måde at se mest muligt på din ferie og det giver ligeledes en frihed til at du kan tage lige derhen du ønsker. Desværre er der også mange der har haft problemer når de har leje en bil i udlandet. Det er utrolig trist at komme til et andet land hvor man har planlagt et roadtrip men at der er problemer med bilen eller lejeaftalen. Det er derfor vigtigt at du ved hvem du lejer af og ligeledes er klar over de små ting som er med til at sikre dig en ærlig billeje aftale på din ferie. I dette indlæg vil der være nogle gode tips til hvordan du skal gribe billeje til din ferie an.

Valg af udlejningsfirma

Der er tre ting du skal være opmærksom på når du vælger firma. Den første ting er at du altid skal sammeligne priser og tilbud, på den måde er du sikret at du får den bedst mulige pris på din udlejningsbil, da priserne kan svinge meget fra firma til firma. Den anden ting du skal holde øje med er, om du får nogen rabat igennem foreninger eller organisationer såsom fagforeninger. De har for det meste en aftale med biludlejningsfirmaer så du kan låne en bil billigere når du er på ferie.

Der er mange biludlejningsfirmaer verden over og det er derfor ikke muligt at kende dem anden. Den tredje og vigtigste ting du skal være opmærksom på er hvem du lejer en bil af til din rejse. Lav en kort undersøgelse af firmaet før du bestiller og se hvad oplevelser andre har haft med lige netop den biludlejer. Der kan naturligvis være forskel på den samme biludlejer om det er i Spanien eller i Amerika. Så vær altid kritisk overfor firmaer og for hvad der bliver skrevet.

Læs altid det med småt

Det er vigigt at læse det med småt, da biludlejere har forskellige regler. Der er eksempelvis nogle som ønsker at bilen kommer tilbage med fuld tank og andre som blot vil have bilen tilbage. Udover dette er der ligeledes forskellige love alt efter hvad land du er i, sørg derfor altid for at tjekke mindste alderen for at få lov til at køre i den lejede bil og ligeledes hvordan forsikringen dækker i tilfælde af færdselsulykker.

I korte træk er det vigtigt at du har sat dig godt ind i tingene og er klar over hvad du låner, under hvilke vilkår. Har du din sunde fornuft med på vejen går det sjælent helt galt.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.