Vægbeklædning i natursten

april 1, 2014 by frularsen

Vægbeklædning findes i rigtig mange materialer og natursten er en af dem, der giver det mest specielt og flotte udtryk. De fleste kender til vægge med hvid maling eller tapet, men det kan slet ikke stå mål med en flot vægbeklædning i natursten.

De fleste der har set et badeværelse indrettet med marmor vil mene, at det ser rigtig smart og eksklusivt ud. Det samme gælder reelt for granitfliser på stengulve.

Hvilken type beklædning du vælger bør altid afhænge af flere faktorer og grundige overvejelser er nøglen til at vælge den rigtige løsning. Hvis du gerne vil have en langsigtet og god løsning, vil vægbeklædning i natursten helt sikkert være te fornuftigt valg. Selvom marmor og granit er et rigtig holdbart og pænt materiale, ligger det på fornuftige prisniveauer.

Specielt med tanke på at det kan holde de næste 10-20 år og sågar længere, alt efter hvor grundigt det bliver vedligeholdt. Hvilket er en anden fordel ved disse materialer. Det er betydeligt nemmere at vedligeholde, end eksempelvis trægulve. Så det er endnu et plus der taler for natursten som vægbeklædning.

De udbredte former for natursten til væggen

Natursten er en bred betegnelse for stentyper som granit, marmor, travertin og skifer. Det er generelt meget hårde og stærke materialer, der kan holde til det meste. Specielt granitten og marmoren er kendt for at være ekstremt holdbare, hvilket i høj grad kan tilskrives deres baggrund. De er nemlig kommet til verden under enorme tryk. Det har fremhersket materialer med en stor hårdhed.

De mest udbredte former for natursten til væggen, er helt sikkert granit og marmor. Det er de to materialer der findes i flest danske hjem, selvom mange ligeledes er begejstrede for skifer.

Det gode ved de tre varianter er, at de alle har gode egenskaber, men hver deres designmæssige stil. Så selvom du sikkert kan finde fliser og klinker der kan sammenlignes, vil de ofte være forskellige fra hinanden.

Det giver dig en bred vifte af muligheder, når du skal indrette rummet og skabe nogle flotte vægge. Det har derfor ikke den store betydning om du er mest til lyse, mørke, rødlige eller grålige nuancer. Du finder natursten i alle disse farver og med hver deres detaljer.

Skab et specielt udtryk med natursten

Natursten er som navnet angiver, skabt fra naturens side og det er med til at give dem unikke udtryk og designs. De er perfekte til at skabe et personligt og specielt udtryk i rummet.

Det vil appellerer til de fleste, uanset om det er virksomheden eller privaten der skal have ny vægbeklædning.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.