9 gode råd til at finde den rigtige ejendomsmægler

april 1, 2014 by Yestrion

 Når du skal finde den rigtige ejendomsmægler, er der nogle forskellige ting, som vi vil anbefale dig. Det er 9 simple råd, som de fleste mennesker burde skrive sig bag øret, når de leder efter en ejendomsmægler til at købe eller sælge en bolig.

  1. Mød ejendomsmægleren i hans arbejdsmiljø, og ikke på hans kontor. – Rigtig mange ejendomsmæglere bruger ikke særlig langt tid på deres kontor, så derfor vil du kunne skabe dig det bedste indtryk af en ejendomsmægler ved, at møde personen i dit eget hjem.

  2. Sikre dig at ejendomsmægleren har solgt en del hus, og har arbejdet de sidste par år. – Hvis du virkelig gerne vil have solgt dit hus, og det skal gå stærkt, så vil vi anbefale dig en erfaren ejendomsmægler. De kender alle de små trick som skal til, at få en køber til, at købe dit hus. Vil du derimod gerne gøre det lidt økonomisk, og spare lidt penge, kan en nyudlært ejendomsmægler anbefales, da de typisk er billigere, og mange af dem er unge, og derfor har en masse ideer til, hvordan man kan sælge lige netop din bolig.

  3. Et godt sted og møde din ejendomsmægler er til åbent hus, og hvis du skal sælge din bolig, skal du typisk også købe en ny. Derfor vil det være en god ide, og tage til åbent hus et par steder, og møde nogle forskellige ejendomsmæglere.

  4. Har du noget familie eller venner som har benyttet sig af en god ejendomsmægler, så tag kontakt til den. Du har mulighed for, at få en ærlig vurdering af ejendomsmægleren, og du vil derfor være sikker på, om det er den rigtige til dig behov.

  5. Find en mægler som kan finde ud af, at sælge digitalt. 85% af alle købere finder deres bolig online, og man mister derfor rigtig mange mulige købere, hvis man ikke er opdateret på, at sælge på nettet.

  6. Snak med flere mæglere om, hvilket behov du har – Ud fra din snak med flere mæglere find ud af, hvilken en som passer dig bedste.

  7. Led efter en mægler der har travlt, men ikke for travlt. At en mægler har travlt er et god tegn på, at han er trovædig, god til at sælge, og mange synes godt om ham. Sender han dig videre til hans assistent vil vi dog anbefale dig, gå videre til en anden mægler, for så har han for travlt.

  8. Find en mægler som har stor paratviden, om boliger, byggeskader og andre ting relaterede til boliger.

  9. En god mægler er det mest vigtigste, når du køber bolig for først gang. Du skulle gerne have en god oplevelse, og det får man bedst, hvis man finder en god mægler.

 

Hvis du er på udkig efter en ejendomsmægler i Århus, så har vi allerede gjort alt det ovenliggende arbejde for dig, og vi kan anbefale dig RealMæglerne i Århus til køb og salg af din bolig.

De har stort erfaring i at sælge boliger i Århus, så du kan helt klart også hjælpe dig.

 

RealMæglerne

Borregaard & Ankersø ApS

Statsaut. Ejendomsmæglere MDE

Nørre Allé 100

8000 Aarhus C

Tlf: 86 85 12 34

www.realmaeglerne.dk/aarhusc


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.