Vælg den rette hårfarve

juli 6, 2015 by Glen

Der findes uendelig mange farver til håret og det kan mange gange være svært at finde frem til lige netop den farve der bedst klæder dig, din hud og øjnfarve. Det er altid en god idé at lytte til sin frisør, da de er uddannet i at finde den bedste farve i forhold til dit udseende. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse at smutte en tur til frisøren. Vil du have lidt tips til hvad farve der passer dig bedst, så læs med i denne guide og find ud af om du måske allerede har den bedst mulige farve.

Hende med den lysere hud

Er du pigen med lys hud og undertoner af lyserød, så er du den perfekte pige for en rødt hår. Farven vil stå flot til din hudfarve og give dit look et friskt pust. Du skal derfor ikke være nervøs for at springe ud i en sådan markant hårfarve. Er du under ingen omstændigheder til rød, anbefales det at du bruger en lys blond farve eller en lidt mørkere blond som vil give dig et elegant look fremfor den friske røde farve.

Hende med de gyldne undertoner

Har du en lys hud men med gyldne undertoner fremfor de mere lyserøde er den bedste hårdfarve en lys blond farve med striber, der vil give dit hård spil og liv. Vil du godt af med din lysefarve kan det anbefales at få lagt nogle striber i som er et par toner mørkere end din normale farve. Hvis der er frisk på at prøve noget anerledes kan du også bære en platinblond hårfarve.

Hende med den gyldne hud

Ønsker du at få et lidt lysere farve kan du vælge at få en lys brun, som i forhold til din hudfarve, vil se lidt lys ud og give dig et friskt strand look. Du kan ligeledes vælge at få en brun hårfarve med highlights som vil give din hårfarve liv og passe godt til din hudfarve.

Hende med den mørke hud

Har du en mørk hudfarve kan du lave den vovede kombination af sort hårfarve med blåt skær. Du kan også vælge en mere rolig udgave, en mørkebrun med chokoladefarvet nuancer. Vil du godt have lyst hår skal du tænke mere i form af en gyldenbrun fremfor en eksemeplvis platin blond farve.

Sådan plejer du håret

Har du farvet dit hår rødt er det vigtigt at du ikke vasker dit hår hver dag men i stedet et par gange om ugen. Ligeledes er det vigtigt at du bruger en naturlig mild shampoo og beskytter dit hår når solen skinner. Dette vil være med til at bibeholde din farve længere.

Har du blond hår er det vigtigt at du ikke selv prøver dig frem med diverse afblegningsmidler, da det kan gøre stor skade på pigmenten i dit hård og ligeledes ved din hovedbund. Da afblegning er hårdt for håret, skal du huske at behandle det med hårkur jævnligt og ligeledes undgå alt for stærke hårprodukter.

Som mørkhåret skal du undgå at bruge alt for mange hårprodukter som påvirker glansen i dit hår.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.