Vær opdateret på autobranchen – hele tiden og overalt

december 19, 2013 by Glen

Hvis du til dagligt arbejder med motorer eller bare interesserer dig meget for bilmekanik og lignende, vil dette blad næsten med garanti være noget for dig: motormagasinet! Med Motormagasinet har du nemlig mulighed for, at holde dig opdateret inden for alt, hvad der har med biler, køretøjer og motorer at gøre, så du hele tiden er på forkant med branchen og udviklingen.

Danmarks eneste fagblad til autobranchen

Motormagasinet udkommer 44 gange om året, og udkommer i et oplag på hele 6.500 eksemplarer. Hvert nummer er spækket med aktuelle og spændende nyheder om alt, hvad der er relevant for dig, der arbejder i eller interesserer dig for autobranchen. Artiklerne kan behandle emner som produktnyheder, udbud, teknik, økonomi, messer, politik og motorsport.

Du kan sagtens læse motormagasinet, hvis du bare interesserer dig for køretøjer, motorer og lignende, men derudover henvender fagbladet sig også til folk i mange forskellige funktioner. Både automobilforhandlere, grossister, rustbeskyttere, autolakerere, autogenbrugere, importører, fabrikanter, servicestationer, vulkanisører, motorcykelforhandlere, tekniske skoler og autobranchens relaterede myndigheder og organisationer kan nu også drage fordel af bladet og dets artikler.

Du får også adgang til relevante udbud

Udover at få adgang til en større mængde relevante artikler og nyheder, tilbyder motormagasinet også adgang til deres egen udbudsovervågning. Du kan både finde udbuddene i den fysiske avis og online på motormagasinet.dk, hvor de alle er listet. Udbuddene er såkaldte EU-udbud, hvor du vil få adgang til de nyeste udbud fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Udbuddene kan omhandle mange forskellige emner, blandt andet, men ikke begrænset til:

 • Værkstedsstyring
 • Værkstedsydelser
 • Skadesreparationer
 • Reservedele
 • Forbrugsstoffer
 • El-udstyr
 • Sikkerhedsudstyr
 • Leasing
 • Forsikring
 • Finansiering
 • Vejhjælp
 • Salg af køretøjer

Alle udbuddene vil være behæftet med kontaktoplysninger, så du hurtigt kan reagere på et udbud. 

Læs Motormagasinet online overalt

Når du abonnerer på Motormagasinet, både som privatperson og professionel, får du dagligt adgang til en netavis enten som PDF eller som en søgbar tekst på hjemmesiden motormagasinet.dk. Du får også adgang til en relevant messekalender, den førnævnte udbudsovervågning, de nyeste og mest detaljerede bilsalgstal, en online markedsplads, hvor du kan forhandle både nye og brugte varer, et online jobindeks med stillingsopslag inden for autobranchen, samt en artikelssøgning, hvor du kan finde flere år gamle artikler, der handler om lige præcis det emner, som du gerne vil læse om.

Men vigtigst af alt får du naturligvis en hele tiden opdateret nyhedsoversigt omkring biler, motorcykler, lederskifte, produkter, motorsport, dæk, fælge, politik, virksomheder, miljø, debatter og uddannelse. Der er altså bestemt ingen grund til at surfe hele nettet rundt for at finde relevante artikler om motorer, autobranchen og lignende, når motormagasinet har samlet det hele til dig på ét sted.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.