Vælg den rigtige e-cigaret

december 23, 2013 by mikkel nielsen

Der findes rigtigt mange forskellige e-cigaret modeller, og markedet kan være svært at gennemskue, især for dig som er en ny og uerfaren damper, da man kan vælge og vrage mellem et hav af muligheder, så der burde være noget til en hver smag.

For at kunne finde frem til den rigtige e-cigaret for dig, så kræver det at du selv har en god ide om, hvad du gerne vil have. Du bør i hvert fald tænke over følgende punkter:

  • Er det til dagligt- eller festbrug?
  • Går du efter en økonomisk løsning?
  • Er specialfunktioner vigtige for dig?

Til nybegynderen og fest-damperen

Hvis du ikke har erfaring med e-cigaretter, så kan de såkaldte engangs e-cigaretter være en god løsning, da de er nemme at gå til, og samtidig er en billig løsning. Generelt for denne type e-cigaretter er at de ligner en almindelig cigaret, og består af et udskifteligt filter der indeholder e-juice typisk med tobak eller mentol smag. Denne type egner sig også hvis du er til fest, og almindelige cigaretter ikke må benyttes indendørs, så kan denne være et godt alternativ, som samtidig kan være underholdende for mange som ikke kender så meget til produktet.

Den populære model der passer til de fleste behov

Hvis du er indstillet på at e-cigaretter er noget for dig, så vil et godt bud på en god og økonomisk e-cigaret være en ego e-cigaret, som findes i forskellige i varianter, bl.a. startsættet med ce4 clearomizer. Hvis det har interesse kan man sammenligne priser på diverse e-cigaretter her, via en førende portal indenfor emnet. Med de forskellige varianter af ego cigaretter, der skal man elv påfylde e-juice, men det er en enkel proces, som man hurtigt kan sætte sig ind i.

Til den erfarne damper som vil have det bedste

Hvis du har dampet igennem en periode, og er blevet fortrolig med e-cigaretten, så ved du hvad det hele handler om, og er klar over hvad du bedst kan lide. Med en avanceret e-cigaret kan du få mulighed for at varierer på volt (spændingen) og watt (effekten), og ved at justere på disse, så kan man andre på dampens kraft, men også smagen kan varierer alt efter hvilken spænding der benyttes. Sammenhængen mellem disse størrelse kender vi fra almindelige strømlære, og tager heller ikke lang tid at sætte sig ind i. Af kendte mærker der kan levere sådanne modeller kan nævnes SMOKtech og innoken, som er nogle af de mest populære i denne kategori. Hvis man vælger sådan en løsning, så skal man være klar til at investere lidt mere, og en e-cigaret af denne bedste kaliber kan godt koste omkring 1000 kr, men så får man også noget af det bedste på markedet.

Valg af design

Hvis design er vigtigt for dog, så er der mange muligheder for at sætte sit eget præg på din e-cigaret udseende. Bl.a findes nogle af de dyrere modeller i sølv og guld farver, og har samtidigt et virkeligt eksklusivt design. Hvis ikke har budget til disse varianter, så man med ego modellen mulighed for at vælge et batteri alverdens farver. Desuden kan man skifte clearomizer senere med ego modellerne, da sådan et batteri kan tilpasses de fleste clearomizere.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.