Valg af spinningsko

august 18, 2014 by Stefanl

Hvis du er en af dem som går op i spinning, så skal der selvfølgelig noget cykeludstyr til. Der er ingen tvivl om, hvad der er vigtigst at eje, nemlig et par spinningsko. Du kan muligvis godt låne et par der hvor du træner, men det er altid meget federe at have sine egne. Hvis du går op i spinning, er det vel ret vigtigt at vælge et par spinningsko, som du finder behagelige og som passer perfekt til dig. Det kan godt være lidt af en jungle, når du skal vælge skoene. Der er et ton af forskellige producenter af træningssko, og derfor kan det være svært at vide hvad du skal vælge.

Det behøver nemlig ikke at være dyrt, at købe spinningsko. Du kan nemt finde et par som er helt fine, og som ligger på et lavt prisniveau på omkring 500 kroner. Der er selvfølgelig også nogen som koster mere end 1.000 kroner, og de er selvfølgelig en del bedre, for det meste i hvert fald. Du kan nemlig godt finde et par til 500 kroner, som er bedre end et par til fx 700 kroner.

Et par sko til 500 kroner kan godt være gode, hvis der er lagt meget vægt på kvaliteten af skoen, fremfor at designet er dyrt og lækkert. Dog vil jeg heller ikke anbefale at købe et par alt for billige sko, da de for det første kan være dårlige og ubehagelige at have på. Det er selvfølgelig heller ikke smart at være så nærig, at man køber et par sko, som næsten ikke holder til noget. I sidste ende kan det hurtigt bliver endnu dyre, hvis man skal ud og købe spinningsko flere gange – Så vil jeg i hvert fald heller vælge de rigtige fra starten.

Hvad skal jeg tænke på når jeg vælger?

Når du skal have et par spinningsko, skal du også tænke på klamperne. Klamper er det som sidder under skoene, som gør det muligt at skoene kan sidde fast på pedalerne. Klamper er en meget vigtig ting, da det handler om at du har mere styr på, hvor dine fødder er. Du kan give den fuld power hvis du har klamper under dine sko, fordi du ikke kan risikere at du mister grebet på pedalerne.

Klamper fungere ved et kliksystem, som gør at dine sko bliver hvor de skal. Der findes dog forskellige slags systemer, men det mest udbredte system i Danmark er Look-systemet. Look kan fås i enten sort eller rød udgave. Forskellen på disse 2 farver er, at den sorte gør at din fod er helt fastspændt, hvor den røde giver dig en smule bevægelighed.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *