Vigtigt at huske inden køb af brugte kontormøbler

august 22, 2017 by Glen

Det at skulle købe kontormøbler kan virke uoverskueligt. Der er mange forskellige mærker, priser, typer og farver. Det kan være svært at skelne mellem de mange muligheder, og om de skal købes brugt eller fra ny. Ofte vil der være betydelige besparelser ved at købe brugte kontormøbler frem for at give fuld pris for noget nyt. Inden køb af brugte kontormøbler er der dog nogle ting, der er vigtige at huske.

Kvalitetssikkerhed ved køb af brugte kontormøbler

En af de ting man kan frygte ved køb af brugte kontormøbler er kvaliteten. Virker de som de skal? Kan jeg nu stole på forhandleren? Mange spørgsmål kan stilles og her er det vigtigt at man inden købet laver sin research ordentligt.

Her vil der være flere muligheder for, at danne sig et overblik over hvem der virker troværdige, og hvem der helt oprigtigt kan garantere god kvalitet. En af måder er ved at sammenligne de udbyderne via trustpilot. Dét at læse andres oplevelser og holdninger kan give være med til at give et bedre overblik. Her vil nogle udbydere klare sig mindre godt, imens der er virksomheder som KontorZonen.dk, der tilbyder alt i brugte kontormøbler, der har en score på 9,5 ud af 10 mulige.

Kvalitetssikkerheden er afgørende både for dig og for forhandleren. Flere forhandlere sætter kvaliteten i fokus, men det er dog muligt at blive snydt. Derfor er sammenligningen af dem en god måde at skille de værste fra på.

Sammenligning af priser

Prisen er et andet vigtigt element, når der skal købes brugte kontormøbler. Her kan en god research være med til at sikre de billigste priser og hermed spare penge. Som udgangspunkt vil man altid spare penge ved at købe brugte kontormøbler, frem for at købe dem helt fra ny. Der kan dog være endnu flere penge at spare.

Forskellige udbydere har tilbud på forskellige produkter og oftest ikke i de samme perioder. Her kan det være godt, at have klargjort hvad man ønsker at købe og here

fter slå til når det rette tilbud kommer. Er det eksempelvis brugte hæve-sænkeborde, man er på udkig efter, vil det være en god ide at lede efter tilbud hos de forskellige udbydere.

Det er dog muligt at få en god pris, selvom den enkelte udbyder ikke nødvendigvis har det på tilbud eller måske endda på lager. Flere af udbyderne af eksempelvis brugte hæve-sænkeborde er villige til, at hjælpe dig med at fremskaffe præcis de produkter du søger. Hvis mængden er stor nok, vil det samtidigt være muligt at forhandle prisen en smule ned.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *