VM i Fodbold 2014 – Odds på det

april 14, 2014 by Yestrion

En af de største sportsbegivenheder i 2014, er VM i Fodbold. Det er en begivenhed, som bliver afholdt med 2 års mellemrum, og når det bliver afholdt bliver der ikke sparet på noget. Det er det, som alle lande ser frem til, og vil gøre alt for, at vinde. Det er dog ikke kun de forskellige lande, som har fokus på det.

 

De forskellige bookmakere har også rigtig meget fokus på det, da der er mange penge for dem, men også rigtig mange penge for dig, at tjene. Hvis du går en lille smule op i fodbold, og er god til, at spå hvad en kamp vil ende, så burde du helt klart oddse. Nogle gør det for sjovt, og spiller på, hvad deres mavefornemmelse siger, mens andre de bruger længere tid på, at analysere.

 

Hvis man er god til, at analysere kan man selvfølgelig vinde langt flere kampe, men da bolden i fodbold er rundt, så kan alting ske. Du kan på ingen måde forud se, hvordan en kamp ender, og heller ikke, hvordan dit odds kommer til, at gå. Derfor vil der altid være en risiko ved det.

Det anbefales derfor, at du ikke skal spille for flere penge end, hvad du kan tåle og tabe.

 

Hvad kan man odds på

 

Der findes rigtig mange forskellige odds muligheder, og der er igennem de seneste år kommet flere “skæve”, og lidt sjovere odds. Du kan blandt andet oddse på, hvor mange røde kort der kommer i en kamp, og om en bestemt spiller han score.

 

Det er odds, som er lidt svære at forudse, og typisk bliver de bare brugt til nogle forsjov odds, da man ikke rigtig kan finde frem til en løsning igennem analyse med disse odds.

 

Man kan også kombinere de lidt sjovere odds, med nogle af de mere seriøse, også lave en såkaldt system-kupon, hvor det kun er nogle af kampene der skal gå hjem for, at man vinder penge. Det er en rigtig god måde, og gøre det mere sikkert, at oddse, da jo flere kampe du spiller på, jo større risiko for, at tabe har du.

 

Men kort sagt, så kan man altså oddse på alt. Vm i fodbold vil også være en god begivenhed til, at teste de mange forskellige bookmakere af, og se om de har nogle odds, som du godt kan lide.

Der er mange af de simple, og normale odds der er de samme hos dem alle, men de lidt mere skæve odds, de kan være meget forskellige. Derfor vil vi anbefale dig, og benytte flere forskellige oddsbonusser hos bookmakere til, at få lidt ekstra kredit når du opretter dig hos dem, og på den måde har mulighed for, at teste lidt mere.

 Hvis du ønsker og læse mere om odds til Vm i fodbold 2014 så kan du gøre det her VModds2014.dk


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *