Sneaky Fox er faktisk dansk

april 14, 2014 by Mette

Sneaky Fox er faktisk et dansk mærke, som har valgt at fokusere 100 % på strømper! Denne strategi lyder meget snæver, og det er da også tilfældet. Sneaky Fox har dog alligevel formået at slå sit navn fast, hvilket er ret imponerende i modebranchen, hvor konkurrencen er stor. Ikke desto mindre er de stilfulde strømper blevet et hit, hvilket skyldes den høje kvalitet og de mange designs.

Historien omkring Sneaky Fox går helt tilbage til 1986. Her satte et hold venner sig selv i møde på en café i København, hvor der blev slynget ideer ud til højre og venstre. Allerede på dette tidlige stadie, var lysten til at blive iværksættere og herre over egen virksomhed højtprioriteret. På samme café-tur blev tanken omkring Sneaky Fox og strømper luftet – en idé som holdet valgte at gå videre med.

Der er flere fordele, ved at vælge Sneaky Fox som fast strømpe-producent, da man får et væld af designs og farvevarianter at vælge imellem. Herudover kan man stole på kvaliteten som altid er helt i top. Desuden er pasformen one-size, hvilket vil sige at strømperne er udstyret med så tilpas meget stræk, at de passer til alle personer.

Hvor kommer strømperne fra?

For at opretholde kvaliteten har Sneaky Fox valgt at få alle deres strømper produceret af samme producent – på denne måde er det nemt at holde styr på kvaliteten, da man kun skal holde øje med én producent. At denne samtidig er placeret i Italien, et land som er kendt for høj kvalitet og sans for detaljer, gør ikke sagen værre, tværtimod.

Sneaky Fox har altså valgt en italiensk leverandør af strømperne, som til punkt og prikke udføre de opgaver, som Sneaky Fox sætter dem på. Derfor går der ikke problemer i denne del af processen, ligesom det er din garanti for lækkert håndværk.

Hvem henvender Sneaky Fox strømper sig til?

Sneaky Fox strømper henvender sig til det kvindelige segment. Således finder man både lange og korte varianter, som kan kombineres med en smart nederdel eller kjole og skabe det perfekte look. På denne måde er Sneaky Fox en vigtig del af dit look, da et par stilfulde strømper fuldender din stil.

Som sagt er kvaliteten et bærende punkt, hvorfor du altid kan regne med det ypperste indenfor kvalitetsmaterialer. Man nægter simpelthen at gå på kompromis med dette, uden det dog gør prisen utilgængelig.

Hvor kan man få Sneaky Fox?

Sneaky Fox har som sagt oplevet stor succes, hvorfor man finder mærket i mange butikker herunder chopin. Således er det ikke kun på internettet du kan finde strømperne, men også i fysiske butikker, som har fået det danske mærke på hylderne.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *