Vognmand i Østjylland

juni 19, 2016 by AlexanderOlsen

LM Transport er en vognmand beliggende i Ans i nærheden af Silkeborg og Kjellerup. LM Transport udfører transportopgaver såvel store som små. Vognparken består af næsten 100 lastbiler der hele tiden er i gang med opgaver af enhver slags lige fra glastransport til kørsel med asfalt og alt herimellem.

Møbeltransport i hele Europa

En af de mest hyppige transportopgaver er møbeltransport hvor der bliver kørt LGT Logistics A/S i hele Europa. I snart 30 år har LM Transport udført opgaver for LGT Logistics A/S og samarbejdet har ført til mange spændende opgaver, hvor de mest erfarne chauffører har udført besværlige og interessante opgaver. I alt benyttes ugentligt 30 lastbiler der kører rundt lige fra det nordlige Norge og helt ned til Frankrig. Konkurrencen i Europa er hård, men det betyder ikke at man vil se mindre til de grønne LGT biler fremover. LM Transport ser det som en spændende udfordring og vil helt sikkert blive ved at fortsætte samarbejdet med LGT Logistics A/S hvor det er kvalitet og loyalitet der er i højsædet dette langvarige samarbejde. Desuden har møbeltransporten til Norge ført endnu en spændende opgave med sig, hvor der nu også varetages transport af levende fisk.

Entreprenørkørsel i enhver størrelse

Modsat det brede internationale marked der er fokuspunktet når der snakkes møbeltransport, finder vi entreprenørkørslen, hvor det primært er opgaver i Østjylland der er fokuspunktet. LM Transport råder over mere end 40 lastbiler der benyttes til alle former for entreprenørkørsel, uanset om det er kørsel med sand og jord eller det drejer sig om håndtering af kalk og andet naturmateriale. Som sagt lægger det primære fokus i lokal området men det betyder dog ikke at det udelukkende er de små transportopgaver der står på opgavelisten. Siden 2007 har LM Transport stået for NCC Roads’ asfalttransport og dette har medført en lang række større opgaver, hvor LM Transport har sørget for at det hele har forløbet som det skulle.

I lokalområdet bliver der sat en stor ære i at servicere både erhvervs- og privatkunder uanset størrelse. I disse opgaver er de mange tiptrailere essentielle, hvor der især transporteres sand og jord til diverse entreprenører. Især den store vognpark giver den store fleksibilitet der hersker over i de mangfoldige opgaver som LM Transport dagligt varetager vedrørende entreprenørkørsel.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *