3 smarte højtalere

august 10, 2015 by Stefaaan

Er du ude efter en smart og anderledes højtaler? Så se med her, hvor vi ser nærmer på 3 smarte modeller. Det er både til dig, der står og mangler en festlig højtaler til værelset, dig der mangler den store transportable højtaler, der virkelig kan sætte gang i festen og sidst men ikke mindst – Højtaleren der kan tages med på badeværelset, til stranden eller til poolen!

Water Speakers – Det festlige show

Water Speakers er blevet et kæmpe hit blandt unge teenagere. Det er både for piger og drenge. Det er nemlig muligt at få et en mini fest for næsten ingen penge. Water Speaker giver dig både lidt lyd, et vand show imens musikken spiller og så får du også LED-lys, der sætter gang i festen på værelset.

Det her er en billig måde at holde en fest på børneværelset. Det kan være den helt perfekte gave, hvis du er helt blank på hvad du skal give i gave til teenageren.

Water Speakers er ikke designet for at give dig god lyd, det er mere til dig der godt vil have en festlig stemning. Når lyset slukkes så bliver der show for alle pengene og lidt mere til!

Du kan læse meget mere om Water Speakers på Waterspeakersinfo.dk Du kan finde videoer, der viser hvor smarte de er, men også finde nogen billige højtalere!

Vooni Cityrocker – Højtaleren med hjul

Vooni Cityrocker er ikke ligesom water speakers, dog kan de også skabe en festlig stemning, bare ikke på samme måde. Her får du en meget kraftig højtaler, du kan medbringe overalt. Cityrocker har nemlig hjul, så du nemt kan køre rundt med dem og spille musik.

Lyden er også i meget højkvalitet, og de fungere ved at du tilslutter din smartphone, tablet eller anden musik-enhed.

Samtidig er der ikke behov for at tilslutte den til strøm, da den kan spille i mange timer, når den er fuldt opladet. Du kan altså tage den med på stranden og holde en helt fest sammen med dine venner og veninder – Spil højt musik i flere timer!

Vooni Cityrocker er som navnet siger, noget der virkelig kan få din by til at rocke! Du kan læse meget mere om dem her

Vooni Splash speaker

Vooni Splash speaker er den lille og smarte trådløse højtaler, du kan medbringe på badeværelset, på stranden eller når du er en tur i poolen. Vooni Splash speaker kan nemlig tåle vand, det betyder at du kan slippe din indre sangfugl løs ude i badet. Den er også smart, hvis du skal en tur på stranden med vennerne, da det er en billig investering.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.