4 super idéer til ting, dine børn kan lave i haven

august 30, 2014 by madsgr

Uanset om der er tale om et par fodboldmål til haven eller en spændende tvekamp med rollespilssværd, så er der gode muligheder for at kombinere sjov, leg og motion, når dine børn skal finde på noget at lave ude i haven.

Fodboldmål til haven

Stort set alle børn elsker at spille med en fodbold, og alle vi voksne kan nok heller ikke se os fri fra at have sparket til en bold eller 100, da vi selv var børn. Med et par gode, kvalitetsrige fodboldmål til haven kan både du og dine børn få en masse sjove og spændende timer til at gå ude i den friske luft.

Udover at det er sjovt at spille fodbold, og udover at det kan gøres på en måde, så man også får motion, så er der også den lille ekstra fordel, at det giver en hel del god motion. Hvis du er en af de forældre, som nok må erkende, at dit barn får lov til at sidde lidt for meget med iPad’en, så kan et par fodbold til haven være en god idé at anskaffe.

Springe i trampolin

De fleste danske husstande med børn har efterhånden en trampolin stående ude i haven. Trampolinen vandt ind på markedet for en del år siden efterhånden, og langt de fleste børn har allerede prøvet at hoppe i en – enten i fritidsklubben eller hos en kammerat.

Ligesom med fodboldmålene giver trampolinen også anledning til både en masse sjov, men også en stor omgang sund motion. Hvis dine børn ikke er så store endnu, så kan du med fordel anskaffe dig et sikkerhedsnet til at montere rundt om trampolinen.

Lege med rollespilsvåben

Rollespil har fundet sin vej ind i de danske SFO’er igennem de sidste par år, og både piger og drenge får dagligt masser af sjove og kreative timer til at gå med de bløde skumgummivåben.

Med et par bløde sværd og økser i det uskadelige latexmateriale kan både du og dine børn lege en masse sjove og fantasifulde rollespilslege ude i haven.

Bygge en hule

Det er alle børns drøm at få lov til at bygge en spændende og kreativ hule i haven på et eller andet tidspunkt. Det kan både gøres oppe i et træ på den klassiske, amerikanske facon, eller også kan den bygges blandt buske eller op ad et skur eller lignende.

Du kan evt. hjælpe dine børn, og i kan bruge brædder, grene, tæpper osv. til at bygge den helt perfekte hule.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *