Vær kreativ med rammer

september 18, 2014 by mkj@eventa.dk

Mange af os drømmer om at være mere kreativt, men de færreste af os, får først det ud i livet. Her i foråret er der imidlertid god mulighed for at slippe kreativiteten løs – og et pænt produkt, der kan sættes i ramme, så den kan nydes hver dag.

Der findes naturligvis mange ting, som man kan lave, og dette er bare én idé til en måde at lave et flot billede, der kan hænges på væggen i stuen.

Tag naturen ind i huset

Her i foråret, er der fantastisk mange blomster og planter, der spirer. Det skaber liv og minder os om, at året går imod lysere tider. Tag familien med en tur i skoven, så I sammen kan samle nogle af disse smutte planter – som for eksempel anemoner.

De fundne planter skal presses, når I kommer hjem, så det er vigtigt, at I har nogle tunge bøger klar. Telefonbøger er ideelle, men andre bøger kan også bruges. Når blomsterne er helt tørre, kan i lave en smuk forårskollage, der kan indrammes, når den er færdig.

Det er en smart og billig måde at få billeder med mere personlighed op i huset og samtidig er det en sjov måde at tilbringe en eftermiddag.

Tag børnene med

Dette projekt er også ideelt at inddrage børnene i. Faktisk kan de lave kollagen helt selv, hvis bare de voksne er klar til at sørge for indramningen.

Det er en fantastisk succes for et barn at kunne producere noget, der kommer i glas og ramme og ikke bare bliver hængt på køleskabet sammen med de andre tegninger.

Hvis projektet skal overtages af børnene, så kræver det naturligvis, at de selv er med på projektet, men med en lille skål hyggeslik og noget god musik, så skal der nok blive alletiders stemning, imens der klippes og klistres.

Kollager til hele året

Hvis du opdager, at det er en succes at lave en kollage, så kunne man eventuelt tage projektet til det næste niveau og lave en kollage til hver årstid.

Hver årstid har sine helt egne farver, så det kan virkeligt være flot at se en indramme kollage til hver årstid. Kollagerne kan laves i et væld af forskellige størrelser, for de professionelle kan indramme stort set alle størrelser. Du kan med andre ord sagtens lave en kollage, der er lige så stor som en plakat og få den indrammet i håndlavede rammer.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til kollager, så kom ud i naturen og få inspiration.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *