5 forslag til hvordan du bliver moderne med få skillinger på lommen

marts 17, 2012 by dodo

Alle piger kender det. Shoppelysten og glæden ved at købe nyt. Du vil gerne have den nye kjole fra Karen Millen eller de nye smarte jeans fra Diesel. Men pengepungen er næsten tom, ideerne er få og du føler dig umoderne til morgendagens bytur.

Bare rolig! Der findes flere råd til, hvordan du nemt, simpelt og billigt får et moderne look. Her følger 5 super gode råd til den studerende, eller dig som bare ikke er født med en guldske i røven 😉

Skab dig en basis garderobe

Du skal skabe dig en basis garderobe. Dvs toppe, kjoler, lange toppe, tshirts, jeans, bukser m.m. i simple designs med basis farver, så som sort, hvid, grå, brun, rød og blå. Tingene må gerne være med smarte detaljer og syninger, men de skal primært holdes i et meget simpelt design. H&M, Gina Tricot, Topshop m.m er oplagte steder at købe disse.

Undgå Impulskøb!

Hvis varen ikke skaber en forskel, så glem den her&nu! Og med forskel der mener jeg forskel. Er du det mindste i tvivl, så overvej købet og vent til senere. På den måde undgå du de værste impulskøb, som blot koster dig en masse penge, og bruger en masse spild plads i skabet. Er en vare vigtig, så vil du også huske den om 1-2-3-4 uger, og så kan du evt købe den, når der er mere plads i budgettet.

Køb stort ind

Køb stort ind 2-3 gange om året. Ja der findes Januar udsalg, sommer udsalg og masser af fødselsdage og rabat dage. Udnyt disse optimalt! Når du alligevel skal forny din garderobe med primært basisvarer, så ændre design, farver osv. sig ikke meget fra kollektion til kollektion. Derfor skal du lægge dine største indkøb, når der er udsalg. Du vil blive overrasket over, hvor meget du spare på denne måde, og så er det bare med at have styr på impulskøbene resten af tiden.

Accessories og smykker gør underværker

Når du har en basis garderobe, så er det rigtig nemt, at skabe et moderne og fedt look ved hjælp af smykker, solbriller og accessories. Bælter, tasker, solbriller og smykker kan købes i tidens hotteste farver og designs. Du kan vælge at købe de billige vare, eller du kan overveje nogle af mærkevarerne. Valget er dit. Men køber du accessories og smykker i tidens farver, så kan du friske din basis garderobe enormt op.

Blot ved hjælp af et par moderne øreringe, en smart halskæde, et par farverige armbånd og et lækkert bælte, så går du fra BASIS til DIVA. Det lyder sikkert meget simpelt, men hvorfor gøre det til raketvidenskab, når det ikke kræver mere?

Især smykker og bælter i de rette farver kan gøre underværker, og få dig til at stråle mere end solen. Så spar på det dyre tøj, og frisk dit look up ved hjælp af tidens hotteste trends indenfor smykker og accessories

Vær’ langsigtet med de tunge varer

Køb de tunge varer, så som jakker, store trøjer, vinter støvler m.m. i klassiske designs. Du skal ikke nødvendigvis vælge en kedelig grå jakke i en kvalitet, som slet ikke matcher resten af dit outfit. Nej du kan sagtens købe en dyr lækker jakke, men tænker du nøje over valget, så kan vinterjakken bruges i flere sæsoner. Dvs du opnår ingen her&nu besparelse, men næste vinter opnår du besparelsen, og det går ikke ud over dit look. Så overvej nøje dit vinterjakke og vinterstøvler valg!

Ikke alle rådene giver dig besparelserne her&nu, men det gør heller ingenting, at man tænker en smule langsigtet. Ovenstående råd er blot nogle af de mange, som du kan benytte, hvis pengepungen er ved at være tom. Der findes flere andre råd, som vi kan komme ind på ved en senere lejlighed!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *