Terrassemarkiser

marts 17, 2012 by mgl

Vi har lige fået løst et problem, som vi har gået og tænkt på i mange år. Vores terrasse har altid været helt åben, men vi altid godt kunne tænke os en overdækket terrasse eller en udestue. Det har dog altid været for dyrt eller for besværligt, men nu fandt vi endelig løsningen.

Konen og jeg var til 40-års fødselsdag her for et par uger siden, som for øvrigt var en helt fantastisk fest, hvor der var nok mad og drikke. Folk blev da også meget festlige jo længere vi kom ud på aftenen. Nå, men tilbage til topic. Ved vores bord fortæller nogle af vores venner om deres nye terrassemarkiser. Disse terrassemarkiser skulle efter sigende fungere helt perfekt og ikke nok med at den giver lidt skygge, så giver den også lidt varme til de sene sommeraftener, hvor en terrassevarmer ikke er nok. Men når man både har en terrassemarkise og en terrassevarmer, så skulle det skabe en super effekt.

Så dagene efter undersøger vi markedet på nettet og ser, hvor meget de nu koster osv. for vi skal jo også have råd til det. Markedet ser dog fornuftigt ud, og vi skulle meget gerne kunne få plads til det i budgettet. Man kunne bestille terrassemarkiser over nettet, men vi ville også gerne lige se nogle af dem først. Så efter arbejde om fredagen hentede jeg konen og vi drog rundt i byen og kiggede på det. Vi tog rundt til samtlige havecentre og forhørte os om produkterne. Der fik vi også nogle super brugbare informationer f.eks. levetid og holdbarhed.

Dermed fik vi samlet en masse information fra de mange dygtige sælgere ude i centrene. Vi fik set en masse og vi fik faktisk også besluttet os, hvilken en det skulle være, men det var meget billigere, hvis vi købte den på nettet. Så vi sagde bare at vi lige ville gå hjem og tænke over det.

Da vi kom hjem gik vi straks ind på nettet og fandt terrassemarkisen og lagde den i kurven og betalte den. Vi sparrede en del på det. Et par dage efter kom den med fragtmand og jeg gik straks i gang med at sætte den op, hvilket var super nemt. Man skulle bare lige smide et par skruer i og sætte markisen til strøm, så den selv kunne rulle ud. Allerede om aftenen fik vi afprøvet om den virkede, da vi skulle have gæster, og da det var en varm sommeraften skulle den prøves. Jeg må sige at den virker helt fantastisk. Vi holdt varmen til langt ud på natten og vi havde en super aften.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *