5 gode grunde til at beskytte din smartphone med panserglas

august 10, 2015 by Jonas

Selvom mobiltelefoner har gennemgået en rivende udvikling de sidste mange år, er de desværre ikke blevet mere robuste med udviklingen – tværtimod. Det små tekniske vidundere er utrolig skrøbelige, det gælder i særlig grad touchskærmen på telefonerne. Derfor gør du klogt i at beskytte din skærm mod slag og stød. Der findes masser af produkter på markedet, der kan hjælpe dig med dette, men intet produkt gør det så godt som panserglas.

Panserglas –  eller hærdet glas – som det også kaldes, består af minum 3 lag af supertyndt glas, som tilsammen udgør en nærmest ubrydelig overflade, som gør din smartphone istand til at modstå de fleste strabadser. Men hvorfor skal du vælge panserglas istedet for andre former for skærmbeskyttelse?

5 årsager til at du skal vælge panserglas til at beskytte din smartphone

Vi giver dig her de 5 fordele som gør, at panserglas er den mest overlegne beskyttelse til din smartphone.

1. Panserglas beskytter bedst: Panserglas beskytter ganske enkelt din telefon bedst, du finder ingen anden skærmbeskyttelse som kan modstå de slag, som panserglasset kan. Rundt om på nettet kan du finde forskellige tests hvor du kan se at panserglas kan tåle at blive ramt af en hammer eller tabt på asfalt. Har du din telefon i lommen sammen med skruer og søm, er det samtidig en rigtig god idé at beskytte skærmen.

Hvis uheldet er ude og din telefon bliver udsat for et meget hårdt slag, kan du blot fjerne panserglasset og montere et nyt.

2. Enkelt at montere: Det er superenkelt at montere det hærdede glas på din telefon. Du skal blot spritte skærmen af med den medfølgende serviet fra pakken. Herefter kan du fjerne beskyttelsesfilmen fra glaset og sætte det fast på din telefon.

3. Ødelægger ikke telefonens funktionalitet: Din telefon fungerer nøgagtig på samme måde med panserglas som uden panserglas. Du mærker overhovedet ingen forskel når du bruger telefonens touchskærm, fornemmelsen er nøgagitg den sammen som hvis du ikke har beskyttet din skærm.

4. Billigt i anskaffelse: Panserglas fås til under 100 kr mange steder på nettet, så du behøver ikke bruge ret mange penge på at beskytte din telefon optimalt.

5. Sparer dig for mange penge: Reperation af en knust smartphone skærm kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner. Det er æregelige penge at komme af med og du risikerer at skulle undvære din telefon i mange uger mens den er til reperation. De penge kan du sparre dig ved at købe panserglas go beskytte din skærm.

Som du kan se, er der mange gode grunde til at du skal beskytte din telefonskærm, så spar dig selv for uforudsete udgifter og beskyt din skærm!


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.