Er det stor prisforskel på webhoteller?

april 1, 2014 by Yestrion

Ja, der vil meget ofte være prisforskelle på webhoteller. Disse prisforskelle kan forekomme af mange årsager. Man er nødsaget til i visse tilfælde at se bort fra prisen, for når det kommer til valg af webhoteller, så er der nogle nødvendigheder og nogle ”musts”, som dit webhotel er nødsaget til at indeholde. Et af de mest centrale ting for et webhotel er, at der er en ordentligt mængde plads, så der foreligger mulighed for hele tiden at lægge nyt indhold op på sin hjemmeside.

For at man har mulighed for at lægge nyt indhold op på sin hjemmeside, som kan ses af andre, så skal der være plads nok på ens webhotel til, at dette kan lade sig gøre. Hvis du ikke har plads nok på dit webhotel, så vil der kun være mulighed for at lægge en begrænset mange indhold op på din side, og det kan naturligvis godt blive et problem.

Derfor bør du sørge for, ikke at lade prisen spille en alt for central rolle for dit valg af webhotel. Vælg i stedet for dit webhotel ud fra hvor meget du reelt set kan få ud af dine penge. Hvis du ved det webhotel får masser af serverplads, mulighed for fri support 24/7 både telefonisk og via. mail samt mulighed for at tilføje 10 forskellige domæner til det samme webhotel, og det kun er en lille smule mere, du skal betale, så vil den lidt dyrere løsning i mange situationer godt kunne betale sig at vælge. Kig altid på et webhotel og bedøm det ud fra hvor meget du kan få for dine penge.

Få en e-mailadresse med samme domæne som din hjemmeside

Når du har været ude og erhverve dig et webhotel, så giver det dig samtidig muligheden for, at du kan få din egen mailboks. Her kan du, såfremt du ønsker det, oprette din egen mail, hvor du kan bruge det samme domænenavn, som du har brugt til at lave din hjemmeside. Dette er der rigtig mange som benytter sig af og det kan særligt være en fordel, hvis du eksempelvis skal have en webshop, hvor du godt kunne tænke dig at yde support. Skal du eksempelvis lave en webshop, så vil du eksempelvis have mulighed for at lave en support-mail, som kunne hedde ”support@sodavand.dk”, hvis du nu havde købt domænenavnet ”sodavand.dk”. Dette er super smart – dog skal du huske på, at det også vil kræve serverplads, hvis du gerne vil have din egen e-mail med dit eget domæne.

Sørg for at købe rigeligt med plads til din mail hos det sted, hvor du køber dit webhotel

Det samme sted som du køber dit webhotel skal du også købe plads til din e-mailadresse. Når du enten sender eller modtager en e-mailadresse, så vil dette bruge serverplads, hvis du altså ønsker at have dine sendte og modtagne beskeder til at ligge i indbakken på din mail. Du skal derfor sørge for at have godt med plads, så der altid er mulighed for, at du både kan sende og modtage post.

 

Hvis der sker det, at din indbakke pludselig bliver fyldt op, og du har brugt alt serverpladsen, så vil du ikke kunne modtage mails fra folk, og hvis du eksempelvis ønsker at lave en webshop eller lignende, så er det naturligvis et must, at folk kan komme i kontakt med dig. En e-mail som ikke modtages på grund af en overfyldt indbakke kan være et tab af en potentiel kunde, og det er derfor vigtigt, at du har masser af plads i din mailindbakke, så du kan modtage mails fra folk.

Når du køber plads til dine mails, så skal du også huske på, at det fylder væsentligt mere, hvis du skal have billeder og videoer til at ligge i din mailboks, end hvis du kun skal have almindelig tekst. Derfor er det en god idé, at du sørger for at medregne dette, så du er sikker på, at du er rigeligt med plads til både at modtage tekst, billeder og videoer fra de folk, som du kommunikerer med via. mail.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.