Action kamera er slet ikke så dyre som du tror

november 3, 2016 by mrstendal

Mange kender til action kamera via GoPro og ved, at GoPro ikke er billige, men der findes en masse andre mærker end GoPro. Fx det mindre kendte mærk Eken, som sælger rigtig gode action kamera til under den halve pris af GoPro. For køber du et action kamera fra GoPro, så betaler du også en masse ekstra for mærket, men hos Eken betaler du kun for, hvad dit action kamera kan. Dermed kan et Eken sagtens være lige så godt som flere af de mellemdyre GoPro modeller.

Desværre tror mange på grund af netop GoPro, at alle action kamera er dyre, men det er de slet ikke. Ikke kun modellerne fra Eken er billige, for der findes en masse andre modeller som er billigere, fx mærket Denver laver gode og billige action kamera. Skal du selv ud og investere i et, så vælg en med 4k opløsning og som er vandtæt. Desuden er fordelen med fx et Eken action kamera, at kan bruges med alle slags action kamera tilbehør, og også dem, der er beregnet til GoPro.

Udvalget af action kamera tilbehør vil overraske dig

Da action kamera er så populære og, at de stadig vinder mere indpas, så er udvalget af forskelligt action kamera tilbehør også steget tilsvarende meget. Det betyder, at der findes tilbehør til hovedet, armen og endda også, så du kan sætte dit action kamera på din hund. Nærmest ikke det action kamera tilbehør der ikke findes og det koster ofte næsten ingen ting. Så skal du ud og anskaffe action kamera, så overvej, at købe noget tilbehør med. Det vil gøre din oplevelse med kameraet meget sjovere og du vil få endnu flere oplevelser og fordele med det.

Action kamera uden tilbehør, er lidt lige som en smartphone uden apps og internet. For uden det, er den ikke til, at bruge til ret meget. Flere steder på nettet sælger de nemlig action kamera til under 1000 kr. og her er endda med gratis fragt. Vi anbefaler, at vælger steder med gratis fragt, da der er ingen grund til, at du skal betale ekstra for det, når du vælger, at købe noget. Webshoppen skal nok tjene penge alligevel, selv om der er gratis fragt, men det er ofte for, at de vil tjene en hel del mere, uden grund. Priserne på action kamera er jævnt faldende, men nu er vi ved, at nå et prisleje, hvor der er svært, at forstille sig, at det falder ret meget mere.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *