Argan olie er velegnet til pleje af håret, huden og kroppen generelt

marts 16, 2013 by lala

Du har med sikkerhed hørt om den gyldne marokkanske olie, som alle lovpriser. Hvis ikke så er du gået glip af noget, men du kan stadigvæk nå det. For argan olien er kommet for at blive, og der er ingen tvivl om, at denne olie vil få kolosal betydning i fremtiden. Ikke nok med at kosmetik branchen har taget olie til sig på rekord tid, fordi alle har kunne se potentialet, så har forbrugerne også fået øjnene op for denne, og det har fået salget til at eksplodere de seneste år.

Argan olien udvindes af argan kernerne eller mandlerne, som nogle kalder dem, og de vokser på argan træet, som især vokser vildt og i reservater i Marokko. Træerne er truet, og derfor er de beskyttet og på UNESCOs liste over truede sorter, og regeringen har et helt udplantnings program igang, så dette træ kan reddes.

Argan olien er gylden gul, og den er fyldt med antioxidanter, essentielle fedtsyrer og E & F vitaminer. Alt sammen noget, som din hud, hår, negle og krop har godt af. Olien tilfører nemlig de næringsstoffer, som kroppen selv producerer, og olien er dermed både helende, plejende og forebyggende.
De fleste mennesker vil opleve en stor effekt, hvis de benytter olien, men det kræver, at den benyttes korrekt. Håret vil blive mere fyldigt, stærkere, blødere og få mere glans. Det vil være slut med spaltet spidser, knækket hår og skæl og svamp i hårbunden. Med andre ord så vil håret blive som nyt, og det er på en naturlig måde.

Huden bliver ligeledes stærkere, blødere, flottere og mere smidig, og du vil opleve, at sår, rifter, tør og sprækket hud mm heles på rekordtid med et perfekt resultat til følge.

Men fordi olien har så mange egenskaber, så der er opstået mange myter om argan olien. For nogle påstår, at den har fjernet livstruende sygdomme, eller fået strækmærker eller lignende til at forsvinde. Selvom det ville være fedt, hvis olien kunne det, så er historierne en smule for opfindsomme, da der ikke foreligger dokumentation på de mange påstande. Du skal derfor være meget påpasselig med at stole på alt, som du læser omkring denne olie, og du skal især være påpasselig, når det gælder butikker og webshops, som sælger olien på fantastiske historier, som der ikke er dokumentation for.

Der er ingen tvivl om, at argan olien er god, og den har mange egenskaber, men som alle andre produkter, så har denne olie også sine begrænsninger.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *