Få linkjuice til din hjemmeside via artikelforlaget.dk

februar 21, 2013 by Artikelforlaget

Hvad enten du er en lille eller stor fisk, når det kommer til hjemmesider og/eller webshops, er det en fordel for dig, at dine (potentielle) kunder kan finde dig.

Og det bliver alt andet lige nemmere for dem, hvis din hjemmeside er synlig på Google og andre søgemaskiner. Men det er ikke bare lige sådan at blive fundet på Google. Det kræver enten mange reklamekroner eller mange links til din hjemmeside fra forskellige andre hjemmesider – gerne nogle, der selv er højt rangerede på Google.

Og det er så her, artikelforlaget.dk kommer ind i billedet.

Hvad kan jeg bruge artikelforlaget.dk til?

Artikelforlaget.dk er skabt for dig, der er træt af at bruge unødig lang tid på at finde hjemmesider, hvor du kan poste artikler, der linker til din hjemmeside – og så oven i købet muligvis få dem plastret ind i reklameblokke, så meningen i din tekst går fuldstændig tabt. Artikelforlaget.dk er fri for reklame, så her behøver du ikke bekymre dig om, at man ikke forstår budskabet.

På artikelforlaget.dk kan du oprette dig som bruger/skribent, og når det er gjort, kan du begynde at lægge artikler op, der linker til din hjemmeside. Artiklerne kan omhandle lige, hvad der passer dig, men de skal være på minimum 350 ord. Og det gør naturligvis ikke noget, hvis du gør dig umage med indhold og sprogbrug, men det er ikke noget krav.

Artikelforlaget.dk bruger WordPress-CMS, så ud over, at det er gratis at bruge, er det også pærenemt. Når du er inde i administrationspanelet (hvilket du kommer ved at oprette dig som bruger), kan du desuden vælge at SEO-optimere dine artikler. Så dine artikler kan tiltrække mere relevant trafik og dermed også flere besøgene til dig. Jo flere artikler, du lægger op, jo flere besøgene kan du tiltrække til din hjemmeside.

Et godt råd til artikelforlaget.dk

Som sagt, må du selv om, hvad du skriver om på artikelforlaget.dk. Men du skal sørge for, at dine tekster er unikke, så du kan altså ikke bare snuppe en artikel fra din hjemmeside og kopiere den X antal gange for at opnå en masse links til din hjemmeside. Det kan du ikke, fordi indholdet af artiklen derved bliver opfattet som dobbelt indhold – duplicate content – hvilket betyder, at artiklen på artikelforlaget.dk kommer til at konkurrere med din egen hjemmeside, hvor artiklen også er publiceret, om en god placering på Google. Så derfor: husk at skrive unikke tekster – altid.

Rigtig god fornøjelse – vi glæder os til at se dig ovre på artikelforlaget.dk!


1 kommentar »

  1. Sam siger:

    virker det stadig, eller har der været en google opdatering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *