Arganolie anvendelse og blandingsprodukter – tusind tips

juli 30, 2013 by Arganolier.dk

Arganolie er meget fremme i diverse webshop i øjeblikket. Der skrives meget om priser, produkter, kvaliteter, anvendelse, mærker, at det skal være billigt og at det skal være dyrt.

Denne artikel har til formål at kortlægge ret og vrang i junglen af arganolie forhandlere som popper op i øjeblikket.

Artiklen her er skrevet af www.arganolier.dk, hvor der forhandles mange forskellige mærker arganolie såsom Cosmos arganolie, John Masters arganolie, GOSH Shampoo og mange andre.

De rene olier har først og fremmest et plejende formål. Olierne er fremstillet ved komplicerede processer som du kan læse mere om på www.arganolier.dk under FAQ. Disse processer gør arganolie til en af verdens dyreste olier, stort set kun overgået af Marula-olie, men det hører en anden artikel til.

Ren arganolie er altså fremstillet nænsomt og forsigtigt og destilleret omhyggeligt for at bibeholde egenskaber i form af at pleje og forebygge alt fra akne, uren hud, store porer, ar, strækmærker, skæl til cellulose eller cellulitis.

Du bør altid gå efter argan olie som ikke har bundfald – ordentlige arganolier er omhyggeligt destilleret og hældt på flaske.

Du bør aldrig gå efter lugten på en olie. En ren olie dufter ikke bedre end en sjusket fremstillet olie. Lugten af arganolie kan til tider minde lidt om ged, til andre tider kan lugten minde om en blanding af egetræ og eucalyptus. Det afhænger af jordbund, destilleringsmetode, område, vejrlig i høsten og meget andet.

Når det er sagt, så er der jo ikke kun de rene olier at kigge på.

Fordiu arganolie er godt mod alt, og er et veritabelt mirakelmiddel, har de store producenter som GOSH, Baylis and Harding, Mitch Stone og alle mulige andre fået øjnene op for at bruge arganolie som en delingrediens i deres normale produktserier. Det skyldes eksempelvis at shampoo som normalt indeholder sulfater, som ikke er decideret skadelige, men kan være temmelig udtørrende, i dén grad skifter karakter hvis man tilføjer et indhold af arganolie i shampoo.

Arganolie i shampoo vil gå ind at manipulere de udtørrende effekter af sulfaterne og efterlade håret glansfyldt og nemt at style.

Man finder også dagcreme med arganolie, som er ufatteligt godt af mange forskellige årsager. Eksempelvis kan man få en dagcreme fra Kaé hos arganolier.dk som indeholder både arganolie og jojobasmør, da disse to ingredienser lægger sig som det tætteste lag på huden og åbner porerne op for indtrængen af de øvrige ingredienser i cremen.

Men genrelt skal man passe på at man ikke glemmer at læse indholdsfortegnelsen på de blandingsprodukter man køber. Blandingsprodukter er i 7/10 tilfælde super gode, da arganolie er et mirakelmiddel, men mange producenter glemmer at oplyse forbrugeren om, at de køber et halvgiftigt produkt fyldt med parabener, som blot er tilsat arganolie som et dække for det giftige indhold.

På arganolier.dk forhandler vi de fineste produkter fra eksempelvis Cosmos, som er rent filtrerede, har en behagelig duft, og som er certificerede af de Marokkanske myndigheders veterinærmyndigheder.

Husk altid at læse kvalitetsindlæg og produktbeskrivelser der hvor du handler – så er du sikker på at lave en god handel hver gang.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *