Hvad du har brug for at vide om gulvlamper?

juli 18, 2013 by Nico

Gulvlamper kan generelt bruges til funktionel belysning eller æstetiske formål. For funktionel belysning, kan de kaste lys til at belyse et helt rum eller benyttes, når du udfører nogle opgaver som læsning, og endelig til at kaste lys over noget indretning i huset.

Som navnene antyder, står disse lamper af sig selv, når de sættes på gulvet. Af denne grund er det vigtigt, at overfladen er glat og flad. På samme tid bør basen understøtte lampen til at være stor nok, og øge sin stabilitet. Hvis du har super aktive børn eller kæledyr i huset, overvej at placere lamperne meget tæt på stikkontakter, således at reducere kabellængden. Ulykker sker hele tiden, men det er altid bedre at forebygge end at helbrede. Læs mere på Lysberg.dk.

Når du er på shopping efter gulvlamper, og har en anelse om, hvad du kommer til at kigge efter. Der er en masse af former, størrelser og designs, og det er ganske let for en shopper, at være i en tilstand af forvirring på samme tid. Først og fremmest, har du brug for at vide, at flertallet af butikker sælger lampestande, skærme og pære separat, selv om det er i samme butik. Du står derfor over for den udfordring til at vælge, hvilke skærme vil være perfekt til hvilke gulvlamper. Hardback skærme har sædvanligvis et ydre lag af foldet stof, men dets indre er lavet af plast. Silk lampeskærme på den anden side er stof hele vejen igennem. Baseret på de to typer, silke er lettere og dermed vil kaste mere lys i forhold til de hardback lampeskærme. Med hensyn til pærer, kan du enten vælge halogen-eller fluorescerende rør. De sidstnævnte er mere energieffektive, men er de ikke så lyse som halogen.

Dit samlede hjems stil, vil afgøre hvilken gulvlamper at købe, ikke den anden vej rundt. Men der er altid en mulighed for at gå ud af normen. Hvis din indretning er moderne, så køber du nutidens gulvlamper som er ovale, firkantede og rektangulære lamper. For en mere traditionel indretning, vil udseendet med vintage gulvlamper slutte billedet. Rummet er en anden afgørende aspekt, at du bør holde øje med. Hvis du allerede har et mentalt billede af, hvor du vil sætte/stille lamperne, så vil du være i stand til at forudsige, om der vil være plads nok til dem eller ej. Gulvlamper med mange buer, adskillige pære og svingarm vil generelt tage mere plads end torchiers eller dem med en pære og de lodrette.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *