Billig bilforsikring for unge

juni 1, 2013 by Jack P

Når kørekortet er kommet i hus er det en stor dag for de fleste. Nu skal man ud og finde sig en bil og komme ud at køre. Men så melder virkeligheden sig desværre ofte på banen. Det er nemlig rigtig svært, hvis ikke umuligt, at finde bilforsikring der er til at betale. Det skyldes at alle unge bliver behandlet som en gruppe af forsikringsselskaberne. Så når unge generelt set har mange ulykker, så betyder det at alle kommer til at betale for det. Heldigvis er der nogen ting du kan gøre for at spare penge på bilforsikring.

Køb en billig bil uden forsikring

Den nemmeste løsning er nok at købe en meget billig brugt bil. Det er nemlig kaskoforsikring der virkelig koster ekstra. Køber du derfor en billig brugt bil til 10.000 eller 20.000 kr., så kan du undvære kaskoforsikringen og bare regne med at smide bilen væk hvis du skulle være så uheldig at havne i en ulykke. En kasko forsikring til en ny hurtig bil kan hurtigt komme op og koste en tredjedel af bilens nye pris og det er der jo ingen der kan betale. Derfor – køb en billig brugtbil og spar kaskoforsikringen.

Køb en mikro bil med billig finansiering og forsikring

En anden løsning kan være at købe en af de nye mikro biler. Der er stor konkurrence på dette marked, og det betyder at priserne er til at betale og at man derfor kan finde sin nye bil med forsikring. For eksempel kan du få en Fiat0 500 til en meget rimelig pris hvor finansieringen er inkluderet forsikring. Det er nok ikke så sjovt at køre rundt i en lille mikro bil, men husk på at du optjener ancienntiet i forhold til at blive elitebilist og når du først er blevet elitebilist så er muligheden for at købe en hurtig bil til stedet. Så det handler om at starte billigt ud for så at kunne spare senere hen.

Lad din forældre forsikre bilen

Det er ikke den bedste løsning, men dog en mulighed at lade sin forældre forsikre bilen. De er sikkert elitebilister og kan derfor få en god pris. Men husk at tjekke alle vilkår så I ikke risikerer at havne i en skidt situation hvor forsikringen ikke dækker. En anden ting er også at du ikke optjener ancienitet i forhold til at blive elitebilist når du kører i en bil som dine forældre har forsikret, så det er altså også en overvejelse som du bør tage med.


1 kommentar »

  1. Martin Jensen siger:

    Der vil også være besparelser at hente hvis man vælger at samle alle sine forsikringer hos ét selskab. Det belønner forsikringsselskaberne ofte med diverse rabatter.

    Ligesom Fiat, har Chevrolet også markeret sig med gode “pakkeløsninger” til unge, der er værd at overveje:

    http://www.chevrolet.dk/for-chevrolet-ejere/forsikring/

    Og sådan er det egentlig generelt for flere bilfirmaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *