Billig Gulvafslibning og Behandling Med lak, lud og Olie

november 3, 2016 by nashir

Billig gulvafslibning priser i Tårnby tilbydes alle med grimme og slidte planke- eller parketgulve. Også gulvarbejde udføres i Dragør, Lyngby og mange andre steder i København. Et trægulv skal behandles med omhu og nænsomhed. Det ved vi, som arbejder med træ og trægulve dagen lang. Afhængig af gulvtype og træsort skal trægulve behandles herefter.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Ved gulvafhøvling især bearbejdes træet med skarpe klinger, der som små knive nærmest skræller overfladen af træet. Her er det nødvendigt, at der er rigelig med træ at give af så man kan komme i bund. Det betyder imidlertid også, at ujævnheder, dybe ridser og hakker samt niveauforskelle udlignes og fjernes. Et gulv er til for at træde på, og derfor kan man ikke tage højde for gulvbelægningens egenskaber. Det er fint at mange hjem benyttes uden fodtøj, men et trægulv kan sagtens klare dette uden problemer. Bare se i Københavns lufthavn, hvor der er trægulve som betrædes af mange tusinde mennesker hver dag, året rundt.

Træ, trægulve og billig gulvafslibning

Træ er et fantastisk materiale som hel sikkert er populært over hele verden. Det siges også at træ er verdens mest benyttede byggemateriale og derfor eftertragtet. Træ er fleksibelt, billigt og meget smukt. Derudover er det en uudtømmelig ressource idet genplantning af små kimtræer skaber mere træ i fremtiden. Vi kan med vores gode gulvservice hjælpe til med at påskønne denne udvikling så vi også har træ i fremtiden. Billig gulv og gulvbehandling af forskellig slags viser vi på gulvgalleriet og i gulvbutikken. Trægulv tilbud med rigtig gode priser tilbydes alle med lyst til at få nye gulve eller opfrisket de gamle. Gulvrenovering og gulvrestaurering udføres hvor det gamle trægulv for nyt liv. Ved restaurering af gamle trægulve bringes gulvene tilbage til gammel stand så de igen kan pynte op i hjemmet. I fredede og bevaringsværdige bygninger skal der anvendes samme metoder, rekvisitter og værktøjer som dengang hvor trægulvet blev lagt i sin tid.

Hvad er en gulvafslibning?

Men ikke nok med det, ved reparationer skal der benyttes træ fra samme tidsalder som det oprindelige gulv. Derfor kan det kræve meget hovedbrud og håndværksmæssig erfaring af få et sådant gulvarbejde til at gå op i en højere enhed. Det er muligt at udføres gulvafslibning i denmark som gør-det-selv gulvarbejde. Gulvafslibning gør-det-selv er for folk som har håndværksmæssig snilde eller har en handyman gemt et eller andet sted. At have prøvet afslibning af trægulve før, er helt klart en fordel og næsten en betingelse for at få et godt resultat. Gulvsliber leje kan foretages hos os til en fornuftig pris. Udlejning af gulvslibemaskiner er en samlet pakke som består af et sæt gulvslibere. Et sæt gulvmaskiner består af:

  • Industristøvsuger
  • Valsesliber eller båndsliber
  • Kantsliber
  • Hjørnesliber
  • Rondelsliber

Herudover har vi en værktøjskasse med forskellig nyttige rekvisitter som også følger med. Det eneste du så skal anskaffe er den gulvbehandling som du ønsker, – dette kan du købe i farvehandlere som Flugger, Dyrup. Også byggemarkeder kan hjælpe med forskellige former for gulvbehandling, blandt andet Stark, Bauhaus, Silvan og XL-byg.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *