Gulvafslibning Slangerup

november 3, 2016 by nashir

Afhøvling, gulvforbedring og gulvopgaver udføres i Slangerup. Næsten uanset hvor grim og slidt en trappe kan være, vil en opfriskning være muligt. Støv ved afslibning af trapper og trappetrin kan ikke undgås, så derfor vil gulvmanden støvsuge alle vandrette flader efterfølgende. De små håndholdte slibemaskiner kan ikke opsamle så meget støv som de store maskiner, så derfor kan man ikke påregne støvfri afslibning. Når afslibningen af trappen er afsluttet fremstår den nyafslebet og naturligt. En ubehandlet trappe kan ikke stå ubeskyttet og må have en efterbehandling, hvor lud, lak, olie eller hvid lud, hvid lak og hvid olie er en mulighed.

Hvad er en gulvafslibning?

Er du på udkig efter en rigtig god gulvmand eller professionelt gulvfirma, er vi den rigtige at spørge. Med et slidt og ridset trægulv er det tid for en ny overflade, og her hjælper vi med gulvafhøvling eller gulvafslibning. Det er vigtig at få ordnet de praktiske ting først, såsom at få fjernet møbler, afdækket og varskoet naboer om støj. Vi har arbejdet professionelt med trægulve i rigtig mange år og har derfor stor gulvviden og erfaring, hvilket vil komme dig tilgode som kunde. Vi finder sammen den optimale løsning for dig, dine trægulve og din familie med den rette gulvbehandling. Trægulve kan med fordel afslibes og opfriskes når der på gulvet er:

Pletter
Ridser
Misfarvninger
Skjolder
Slid
Hakker

Gulvafslibning Ølstykke

Afslibning, gulvbearbejdning og gulvopgaver tilbydes i Ølstykke. Gulvbehandling er nødvendigt for at bevare et smukt trægulv og gøre det slidstærkt. Et ubehandlet trægulv vil hurtigt forgå uden en gulvbehandling, derfor er en ny overfladebehandling altid tilrådelig. Det behøver ikke være en mørk, blank og kedelig overflade, men kan derimod skræddersyes efter netop dine behov og ønsker. Det vigtigste er, at du som kunde, er glad og tilfreds med det færdige resultat og at det skaber harmoni i boligen samt passer til dine ønsker og personlige stil.

Hvilke krav er der til os som gulvfirma?

Der er store krav til os som gulvfirma, når vi bliver betroet at opfriske og forbedre boligens trægulve. Vi udfører alle gulvrelaterede arbejder indenfor gulvbranchen, herunder gulvrestaurering, gulvrenovering, gulvopgaver, gulvarbejde, gulvafhøvling, gulvbehandling og meget andet. Med andre ord kan vi udføre alt hvad du behøver til opfriskning eller fornyelse af dine trægulve, herunder gulvsanering, gulvlægning eller gulvmontering. Du slipper derfor at ringe rundt fra den ene håndværker til den anden, idet vi klarer det helt. Det eneste krav vi stiller er at dit gulv er af træ, og ikke et andet gulvmateriale. Vore dygtige gulvfolk udfører gulvarbejde for private, boligselskaber, virksomheder og institutioner. Omvendt bliver der også stillet krav til os som gulvfirma og det gulvarbejde som udføres, herunder blandt andet:

Høj og ensart kvalitet i alt vores arbejde
Fornuftige priser
En god dialog med den samme person gennem hele forløbet
Stor fleksibilitet

Gulvafslibning Stenløse

Gulvafhøvling, gulvopfriskning og gulvrenovering udføres i Stenløse. Vi er specialister og kan alt indenfor gulvarbejde og gulvbearbejdning af gulve. Blandt andet tilbyder vi afslibning af trapper, dørdrin og bordplader med vores velkendte næsten støvfri afslibning. Enhver afslibning af træg skaber slibestøv, men ny teknologi og effektive gulvslibemaskiner opsamler op til 99% af alt støvet. Derfor slipper du for den helt store hovedrengøring efter endt gulvarbejde. Vi tilbyder alle typer gulvarbejde, hvor ingen opgave er for lille eller for stor.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *