Billig modetøj er muligt at finde!

marts 13, 2016 by softty

Der kan ikke være mange som er i tvivl om at modetøj i Danmark koster en mindre formue, det skyldes mange ting men den største årsag er de mange led tingene går igennem inden de rammer dig som forbruger.
Det er naturligvis ikke noget du kan gøre ret meget ved, da de mange led er for det meste nødvendige for at kunne få en given kjole, tunika, cardigans, bukser og alt det andet modetøj eller er de nu også det.?
I nyere tid er der andre som er blevet træt af det ganske som du er det, de var træt af at skulle give 1000 til 2000 kroner for en trop eller strik. Så disse forbrugere har brugt en masse tid og penge på at skabe kontanterne udenom de danske distributionsled, samt de andre fordyrende led for at få kontakt til producenterne.

Dette har tidligere været umuligt at gøre, men denne mulighed er en af de skal vi sige få fordele som EU har bragt os i løbende af årene. Det har dermed sagt ikke været nemt blot fordi EU gjorde det muligt, for man skulle stadigvæk ændre mange års indgroethed og lukket inderkreds. Men stille og roligt finder producenterne ud af, at det er en god forretning at begynde at sælge til flere end blot de gamle faste kunder.
Dette skred i gamle vaner kommer med det samme kunderne/forbrugerne til gode, for det betyder mere konkurrence som så igen betyder billigere produkter hvilket igen skabte mere handel og så var cirklen fuldendt.
Eller er den nu også det..?

Nej det var den ikke, for disse ihærdige forbrugere stoppede jo ikke her da det stadigvæk kunne gøres billigere end det som begyndte at se på markedet i Danmark. De valgte at starte deres egne forretninger op, hvor de tilbyder designertøj fra Paris, Milano, London, New York og andre steder til en endnu lavere pris end de store kæder. Det kan de gøre fordi de holder udgifterne nede, det sker ved at de ikke har en fysisk butik men arbejder ud fra en webshop.
Denne platform er dog ikke det eneste sted du kan finde dem, de findes naturligvis også til de forskellige modemesser som er de de fleste større byer efterhånden. Dernæst er de også langt mere synlig på de sociale medier via deres Facebook sider, end de etableret forretninger er det.
De laver også den ene “give away” efter den anden netop for at skabe omtale, som igen sikre deres overlevelse og dine muligheder for modetøj til billige penge.! Så vil du ikke til messer for at finde dem eller igennem søgninger på Google, så er det med at holde øje med dine veninders Facebook sider og ikke mindst deres veninder for så er fortrinsvis nemt at finde dem. Ikke mindst her i juletiden for de laver “give aways” mere eller mindre hver dag.

Så er du træt af at skulle give spidsen af en jetjager, så kræver det blot at du aktivt søger efter dem for det er der og de vil findes. Så er din præmie designer tøj til under den vejledende udsalgspris i visse tilfælde til 50% eller mere.!
Og hvem ved måske en gang ud i fremtiden har de skabt et så stort press på de etableret forretninger at de sænker priserne, som igen vil komme dig som forbruger til gode.!

Så modetøj og designer tøj behøver ikke at koste en formue, gå udenom de store etableret kæder / forretninger og spar en formue på tøj fra Milano, Paris, London, New York og fra mange andre steder i verden.!


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.