Bodystockings: Funktionelt, sanseligt lingeri

november 3, 2016 by czilboj

Traditionelt designede man bodystockings som kostumer til gymnaster og akrobater. Disse uigennemsigtige dragter dækkede hele kroppen og lemmerne. For mere støtte og bedre dækning valgte brugeren ofte at have bh eller trusser på under sin bodystocking. Med tiden har dette kostume for gymnaster og akrobater udviklet sig til sexet lingeri. Moderne bodystockings bruges til at fremhæve formerne. Disse kostumer er ofte populære blandt erotiske dansere. Selv kvinder, der ønsker at forføre deres romantiske partnere, skifter ofte deres sexede negligé ud med en mere dristig og vovet bodystocking i fiskenet.

Der er ingen grænser for bodystocking design. Da tøjet viser meget af kroppen, er det som regel kvinder, der er selvsikre om deres krop, der foretrækker dette sexede lingeri. Den udjævnende virkning af dette tætsiddende undertøj fremhæver kroppens kurver. Således skal du sørge for at det lingeri, du går med, er den rigtige størrelse. Mens slanke kvinder sagtens kan passe disse typer undertøj, bør større kvinder drapere kroppen og lemmerne i større størrelser lingeri, der er ud i et stykke.

Sådan vælger du bodystockings

Bodystocking stof og design minder om almindelige strømper. Lige som strømper, man har på til at  dække ben og lår, bruger man lignende parameter til at bedømme kvaliteten af en bodystocking, såsom farve, stofkvalitet, størrelse og gennemsigtighed. Når man handler efter disse typer undertøj, skal man altid tage i betragtning, hvorfor man skal bruge lingeriet. Lingeri bruges ikke udelukkende for sjov eller sensuel fornøjelse, det bruges også til at understøtte kroppen. Men en bodystocking kan ikke give så meget støtte som andet undertøj ud i et stykke, så som et bodysuit. For at give kroppen en bedre facon, kan du overveje at sætte dem sammen med hensigtsmæssige bh’er og undertøj.

Bodystockings laves af forskellige stoffer. Silke, satin, nylon og fiskenet er almindeligt brugte i fremstillingen af denne type lingeri. Farverne er også forskellige. Rød, hvid, sort og pastelfarver er populære. Designet afhænger af formålet med at bruge undertøjet. Af funktionelle grunde er uigennemsigtige bodystockings de fleste kvinders foretrukne valg. Langærmede typer bruges under langærmede bluser. Ærmeløse designs kan bruges under alle  slags kjoler. For seksuelle fornøjelser kan man vælge et sanseligt, stropløst design med forlorne strømpebånd.

Besøg os og find et stort udvalg af utroligt flotte bodystocking i SassyStar. Vi har omhyggeligt udvalgt de seneste designs og farver og opdaterer til stadighed vores kollektion for at tilbyde vores kunder de bedste bodystockings på markedet.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *