Brunch – til hver dag og fest og mest til weekend

november 3, 2016 by meandude

Brunch

Er du til brunch – det behøver man vist ikke at sige mere end to gange – eller for mit vedkommende bare en. Det er weekendens glæder i sin reneste form. Det er tag selv bord af glæder og man slikker sig om munden som b bliver afløst af runch – det ligger godt i munden. Jeg er selv til det helt store bord – og Valby som er min bydel har de bedste steder. Det er bare en enkelt tur op ad Valby Langgade, så har du de første fire fem steder. Jeg tager sjældent det første – men gerne det bedste.

Brunch i Valby

Skal jeg selv servere ser jeg altid her på aftensmad ideer og under brunch. Så får jeg nemlig selv lyst til at stå med alt fra pandekager til pølsehorn og det er bare de første mange forslag. Derefter følger al frugten og det grønne. Der skal være mad til alle – det er konceptet for en brunch. Det er dem jeg holder selv – for mine nærmeste. Det er tit børnefødselsdage der holdes på denne måde. Men orker jeg det ikke – så se med her.

Brunch marked i Valby

Det bliver ikke større eller bedre end i Valby. Brunch på Sommerfuglen eller brunch på Ciré. Der er den helt store buffet af herligheder og lækkerier. Det er der man kan samles med familien og gå mad amok. Morgenmad og frokost – og næsten aftensmad kan ordnes her. Det er brunch i ypperste potens. Jeg tager gerne turen rundt på disse borde med mine børn – ja sågar konen kan komme med. Når det skal være en lille upgrade tager jeg på snabel B eller den helt nye som har en formidabel kaffe. Der bliver det ikke meget bedre når bollerne er helt friske og hjemmebagt. Der er virkelig ikke sparet på noget hos Riccos, der har underafdelinger i en række gode steder i København. Jeg nævner i flæng istedgade og østerbro. Men bedst i Valby hvor konkurrencen er størst. Og sætter man pris på kaffe, så er det her stedet.

Brunch andre steder

Man går ikke forgæves her i området. Det er en opvisning i morgenglæde, når man tager turen fra Langgade station og op til ttoftegårds alle. For det er bare lækkert at man kan gå ind fra gaden fra kl. 9.30 en lørdag morgen efter en hyggelig aften om fredagen og bare nyde at læne sig tilbage og lade sig servicere. Der tager jeg hatten af for den iværksætter trang der er i dette område, der endda er billig at bo i. Længe leve Valby.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *