Brug altid en Købermægler og få køberrådgivning ved køb af ny bolig

juli 6, 2015 by frisor

Brug altid en Købermægler og få køberrådgivning ved køb af ny bolig

Ved køb af en ny bolig, om enten det er andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m. er det helt sikkert en rigtigt god ide at få en god byggeteknisk gennem gang af boligen fra en køberrådgivning i forbindelse med handlen.
Mange vælger at tage en advokat, men i dag vil det rigtig valg være en købermægler, der forestå alt papirarbejdet, hvilket vi altid vil tilråde, men dette kan ikke altid erstatte den byggesagkyndige til gennemgang af boligen. Men det ved en købermægler, når det kan betale sig at få en byggesagkyndig med på holdet. Blot fordi I er juridisk sikret gennem en købermægler, er der ingen sikkerhed for, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser efter overtagelsen, derfor kan det i nogle tilfælde være en god ide med en byggesagkyndig.

Hvis I vælger at tage en byggesagkyndig med på en købergennemgang sammen med købermægleren, får I en grundig byggeteknisk gennemgang af den andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m., I overvejer at købe til jeres nye hjem. Bagefter vil I står tilbage med en helt klar vejledning omkring alle forhold på jeres nye mulige bolig, hvad det er, I er ved måske at investere jeres penge i.

Inden gennemgangen af jeres nye andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m. vil den byggesagkyndige have gennemgået de foreliggende tilstandsrapport, energimærker og el-tjek og kan således besvare de spørgsmål der vil kunne komme ud fra sådan nogle rapporter. Den byggesagkyndige kan imidlertid også rådgive jer om de forsikringsmæssige problemer med hensyn til rapporterne og klausuler m.m., tilstandsrapporten kan være skyld i, når der skal tegnes en ejerskifteforsikring på andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m.

På selve gennemgangen vil den byggesagkyndige gennemgå andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m. sammen med købermægler og køberen og samtidig med undersøgelserne uddybe, hvad der eventuelt måtte være af fejl og mangler, plus hvad der kan opstå af fejl og mangler ved andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m., som kan eller vil få betydning for jer som nye købere af andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m.. I vil på samme måde drøfte den forventede vedligeholdelse på de større opgaver inden for en 10-års periode, så I kan lave et budget på driften af ejendommen.

Har du ønsker om renoveringer på andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m. i forbindelse med overtagelsen, vil disse forhold også kunne drøftes under gennemgangen, så I har en klar fornemmelse af, hvad omfanget af jeres ønsker betyder for vinduer, døre, taget, gulve, vægge, lofter samt installationer.

Når gennemgangen er afsluttet, giver den byggesagkyndige og Købermægler en generel vurdering af andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m., set i forhold til tilsvarende andelsbolig, lejlighed, rækkehus eller hus m.m. af samme alder og byggestil. Hed og lykke på Boligjagten.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.