Brug disse gode tips til et sundt hår til vinter

november 3, 2016 by mcn1145

Vores danske vinter kan gå i alle retninger, men dog byder den på både regn, blæst og højest sandsynligt også kulde. Udover det kan være ret deprimerende, så er det desværre også med at gøre dit hår livløst, for det halvdårlige miljø om vinteren skader håret så det kan se både livløst og miste sin glød.

Der findes heldigvis et par gode råd til at forebygge, så brug disse gode tips til et sundt hår til vinter.

Ikke overdriv brugen af shampoo

Det er såmænd ikke kun om vinteren det gør sig gældende, men shampoo og balsam har det med udtørre håret hvis du bruger for meget, for håret egen naturlige fedt bliver vasket ud. Det er selvfølgelig en balancegang for det kan være at du faktisk lider af fedtet hår, hvor du så skal bruge en tørshampoo et par gange om ugen.

Et godt råd med shampoo er at udskifte mærket engang imellem, da håret ligesom resten af kroppens funktioner, tilvænner sig til brugen og former, og derfor kan det være praktisk at udskifte engang imellem for at give et fornyet boost.

Plej skønheden på den rigtige måde

Når du stiger ud af badet, så bruger du måske en hårtørrer, enten fordi du har vænnet dig til det, eller fordi du skal hurtigt ud af døren på arbejde, skole eller andet. Problemet ved de elektriske apparater er at de varmer håret op, og det tørrer desværre håret ud samtidig med at det bliver mere skrøbeligt. Her kan du med fordel købe en hårtørrer med koldluft funktion, og hvis du har god tid, så brug ganske almindelig og gratis luft tørring.

Alle kvinder reder sit hår godt igennem, og det er både lækkert og også sundt for dit hår. Dog skal man bare huske ikke at overdrive det, for det kan skabe knækket hårstrå, hvilket jo logisk nok ikke giver et smukt hår.

Brugen af glattejern kan være skadeligt, med mindre du køber et godt produkt, hvilket du kan læse mere om på Glattejernet.dk lige her.

Brug gode tips til hårplejen for at optimerer den gode hårpleje om vinteren endnu mere.

Vær varsom med de forskellige hårprodukter

Der findes rigtig mange forskellige hårprodukter, for de fleste kvinder går op i deres hår. Hårfarvning f.eks. er ikke super sundt for dit hår, for de forskellige kemikalier ændrer hårets struktur og kan derved nedbryde de sunde hårstrå.

Derfor husk at det med at farve håret, skal man være varsom omkring, og begrænse til det minimale, også selvom en ny frisk hårfarve selvfølgelig er spændende.

Derimod er en god plejende hårkur et godt hårprodukt til dit hår, som burde bruges det et par gange om måneden. For en god kur giver håret mere energi, hvilket håret har brug for til at skabe volume og den sunde glød.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *