Overvågning og optimering af dit energiforbrug

november 3, 2016 by AlexanderOlsen

Hvis man ikke har et overblik over sit energiforbrug, risikerer man som virksomhed at bruge unødvendigt mange penge på el. Hvis dine maskiner ikke kører optimalt kan der gå mange tusind kroner til el hvert år, som man ellers kunne have undgået. Overvågning af dit forbrug er altså utrolig vigtigt i forhold til bedre, at kunne optimere dit ressourceforbrug. Med et overblik over dit el, vand og varmeforbrug har man bla. følgende fordele.

  • Mulighed for hurtigt at identificere maskiner der bruger unødvendigt meget strøm, så man hurtigst muligt kan få det løst og dermed spare penge.
  • Hurtig identificering af f.eks. en lækage så man hurtigt kan reagere og minimere problemet.
  • Overblikket giver en nem og billig måde for din virksomhed, at spare penge.

En energioptimering af bygninger i en virksomhed kan virke som en forholdsvis stor investering, men i langt de fleste tilfælde viser det sig, at være særdeles økonomisk fordelagtigt. Der er flere eksempler på maskiner, der har kørt med et årligt elforbrug, som lå 40.000 DKK over det den burde. Det er problemer som disse, man nemt og hurtigt kan opdage med en overvågning af dit forbrug. Det er ikke kun industribygninger, som kan få noget ud af en overvågning af sit ressourceforbrug.

Kontorbygninger kan ligeledes drage fordel af en overvågning, da man på den måde nemt og hurtigt kan identificerer evt. lækager i bygningens vandrør. Med et system fra virksomheden DS Energy kan man ikke blot hurtigt identificere et problem, men man får også automatisk sendt en besked, når der bliver opfanget et problem. Dermed kan man hurtigt reagere og på den måde minimere skaden eller få ordnet maskinen, hvis det var der problemet lå. Denne mulighed for nemt og hurtigt, at kunne reagere på et problem kan spare din virksomhed for mange penge. Systemet giver dig også mulighed for at kunne visualisere dit ressourceforbrug og på den måde gøre det nemt og overskueligt, at følge med i dit forbrug.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *