Campingferie med fly

juli 2, 2013 by Hans-Henning

Mener du at den danske sommer er lige lovlig våd efter din mening? Drømmer du om sol og sommer langt væk fra de kolde og blæsende danske sommerdage? Hvorfor så ikke tage et afbræk fra hverdagen og tage hele familien med sydpå.

Tag på camping uden trafikkø

Kan du lide den frihed camping giver dig og din familie frem for de ikke altid lige børnevenlige hoteller? Føler du også det ofte stopper dig når du tænker på en lang varm køretur med trætte børn på bagsædet og de kilometerlange køer ned gennem Europa? Så er flycamping lige noget for dig!

Undgå lange køreture

Når danskerne tænker på campingferie forbindes det ofte med frihed og familiehygge men samtidig også med våde danske campingpladser. I de senere år har flere og flere dog fået øjnene op for campinglivets glæder når teltet eller hytten befinder sig på en hvid palmestrand og man kan holde øje med børnene der leger på indbydende legepladser mens solen går ned bag et azurblåt hav. Vel at mærke uden at man er træt efter 12-15 timer bag rattet!

Hvad er flycamping?

Flycamping er et koncept der i al sin enkelthed går ud på at sende danskere på campingferie med fly under sydens sol. Man vælger blot at stige ombord på et fly fra en af de store lufthavne og man lander frisk og udhvilet og mødes af venlige ansatte og et veludstyret telt eller mobile-home, i den anden ende.

Bare fordi det er camping behøver det ikke være skrabet. Telt eller mobile-home er parat til indflytning. Her er alt lige fra senge til stole og parasoller og et minikøkken parat til feriegæsten, der blot behøver beslutte om ugen skal nydes med hjemmelavet mad eller om man skal spare opvasken og besøge en af områdets mange restauranter.

Camping ikke kun for børnefamilier

Selvom campingområderne er udstyret med store børnevenlige pools, legepladser og ofte mange jævnaldrende legekammerater, er pladserne ikke kun for børn. Nogle er f.eks. udstyret med et diskotek hvor ferien også kan nydes af voksne, til de svedige rytmer af tidens musik. Man kan også vælge at benytte sig af et af de mange tilbud der ofte er for oplevelser i området. Gå på opdagelse med guide eller på egen hånd og opleve lokalbefolkningen, seværdighederne eller blot nyde hinandens selskab væk fra campingpladsen.

Det er faktisk kun interesser og lyst der afgør om man vil nyde godt af græsk gæstfrihed, spansk lidenskab eller kroatisk afslapning. Flycamping behøver bestemt ikke være kedeligt og får man smag for det, vælger man blot et nyt sted året efter og får en helt ny række af oplevelser og minder med sig hjem. Når det handler om Flycamping er der noget for enhver smag. Især for børnenes.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *