Crossfitness Træning

august 30, 2014 by MMASHOP.DK

Med nutidens meget Strenge krav som bliver stillet til os som individer, både på arbejde og hjemme, er det blevet svært at finde tid til at stresse af og træne igennem. Flere og flere danskere er på udkig efter træningsformer som kan hjælpe med at få styrket kroppen, men disse træningsformer skal helst være hurtige og effektive.

Crossfit er svaret

Crossfit er på mange måder den ultimative træningsform af flere grunde. Denne træningsform kombinerer styrketræning, konditionstræning og smidighedstræning på en og samme gang. Resultatet heraf er at du får en slank, atletisk og stærk krop. Og det bedste af det hele er Og at du kun skal bruge 2 timer om ugen på træning og resultaterne vil vise sig!

Sådan træner du crossfitness

En crossfitness træning kan bestå af 4 forskellige workouts med 30 minutters varighed hver. Du skal træner kun en workout pr. træningsdag, men til gengæld skal du træne så hårdt og intensivt, som du er i stand til og du skal presse dig selv til det yderste. Det gælder om at lave så mange gentagelser som muligt, så hurtigt som muligt. Du skal undgå at holde pauser undervejs i de enkelte workouts for at holde pulsen oppe. Med andre ord, gælder det at holde intensitetsniveauet så højt som muligt i så lang tid som muligt.

Du skal se på det som om du er en del af en konkurrence hver gang du træner crossfitness. At konkurrere på tid mod dig selv, hvis du træner hjemme, eller andre når du træner i en motionscenter, er et vigtigt element i træningen. Dette er den bedste motivations faktor og vil få dig til at yde lidt ekstra hvert gang du træner og vil booste din motivationen. Det betyder, at du altid er parat til at yde dit bedste, og det holder formen og konditionen oppe på både kort og lang sigt. Crossfitness træner hele kroppen igennem, og derfor behøver du ikke at dele din træning op i flere dele, som du måske hidtil har gjort. Du kan slå flere fluer med ét smæk og både blive stærk og optimere din kondition og smidighed.

Nok det bedste af det hele er at du kan træne hjemme såvel som i et motionscenter. Inden du går i gang med at træne hjemme vil det være klogt at du lærer basis øvelser af en instruktør så du får bedre effekt af din træning hjemme.

I kampsport og specielt i Mixed Martial Arts er crossfitness voldsomt populære som ekstra træning til MMA træningen.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *