Madsentrees.com

august 30, 2014 by AlexanderOlsen

Madsen Trees producerer og avler forskellige sorter af grantræer som bliver solgt til brug af juletræer på både det danske marked samt flere forskellige steder i udlandet. Bl.a. er deres salg af grantræer – specielt Omorika sorten – steget i Benelux-landene hvor der er gamle traditioner for det. I disse lande er der tradition for, at man tager grantræet ind i hjemmet den første søndag i advent, og så befinder det sig i hele december måned i hjemmet så man får opbygget en rigtig god julestemning der topper juleaften med gaver og god mad til at glædes over. Her er det også en skik, at træet leveres i potte eller med klump, og det er selvsagt en nødvendighed, hvis træet skal holde indendørs i lang tid. Der er ikke mange juletræsproducenter i Danmark der leverer Omorika i potter, så for Madsen Trees – som netop er producent af pottetræer – har det været en god mulighed for at komme ind på markedet i Holland og Belgien.

Pottetræer er gode fordi de har en lang holdbarhed i forhold til træer der ikke har en rod klump med sig. Dette er meget praktisk hvis man ønsker at have træet til at stå lige fra slutningen af november eller starten af december. Især udenlandske kunder er meget glade for pottetræer og efterspørgselen efter træer med klump vokser stadig.

Det har lykkedes Madsen Trees at komme ind på mange af de udenlandske juletræs og grantræs markeder, hvor der er rig mulighed for at udvide salget af træer. Det er primært i Norden Madsen Trees marked har været de seneste år men sidste år kom de ind på markedet i Benelux-landene hvor der er stor mulighed for at få solgt nogle træer. Derudover er England også en stor kunde hos Madsen Trees hvor der bliver solgt mange juletræer.

Madsen Trees er en stor producent af grantræer der ønsker at have tilfredse kunder så de får et godt ry som leverandør af juletræer til både ind- og udland. De leverer deres træer i et til lukket net så hverken træer eller jord og klump eller hvad der nu ellers hører til ikke falder ud af nettet. Madsen Trees kan ved hjælp af en smart hjemmelavet maskine hive træerne op af jorden med klump og rod så træerne har en lang holdbarhed og kan holdes i huset i hele december og resten af julen. Madsen Trees dyrker gode kvalitets grantræer til brug af juletræer.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *