Danmarks bedste skateshop

maj 7, 2015 by Lasse Petersen

Er dit skateboard ødelagt og står du og skal købe et nyt, så tag et kig forbi decks.dk. Decks.dk har et stort udvalg af skategear og er rigtig gode til at hjælpe en igennem hele processen. Jeg brugte første gang skateboard shoppen for halvandet år siden, da jeg startede med at skate. Jeg ringede til dem og var helt uvidende omkring hvilket board der passede til mig, hvilke hjul jeg skulle vælge og ikke midst hvilke trucks!

Opsætningen af skateboardet

En medarbejder tog telefonen og brugte ca 45 minutter på at guide mig igennem alle overvejelserne. Det gælder om at finde det rigtige udstyr der passer til min størrelse og min kørestil. Bredden af skateboardet afhænger af hvor store ens sko. Ikke fødder men ens sko. Nogle forskellige skatesko kan godt være størrelse 44 men de har forskellig længde. Derfor er det vigtigt at kende de mål. På deres hjemmeside har de en størrelsesguide som man kan kigge på.

Trucken skal som regel bare passe til skateboardet med en afvigelse på maks. 1 cm. Det er vigtigt for, at kunne styre ordentligt, når man kører både på street og rampe. Hårdheden i gummiet som sidder i trucken er også rigtig vigtig. Det er dog meget svært at vide hvordan ens kørestil er når man er nybegynder, så der må man prøve sig lidt frem. Decks.dk har gummi/bushings der kan købes og sættes i. En tommelfinger regel er at jo blødere de er jo nemmere er det at dreje, og omvendt. Når de er sat i skal de lige køres til inden de strammes ellers kan de revne.

Hjul er også rigtig vigtige og det er vigtigt at de passer til din kørestil. Det tog mig et par hjul for at finde ud af, hvilke der passede til mig. Derfor er det super fedt at decks.dk sælger så billige skateboard hjul af så god kvalitet, at det ikke betyder ret meget om man laver et fejlkøb. Desto hårdere hjulet er desto sværere er det at køre på, da hele skateboardet vil reagere mere på de ting der ligger på vejen eller jorden. En anden ting man skal tage højde for er størrelsen på hjulet. Til street er 50-54 mm godt og til rampe er 54-60 mm godt. Men det kommer igen an på din kørestil.

Servicen

Niveauet af servicen hos Decks.dk var helt i top. Jeg er ikke sikker på at jeg ville skate den dag i dag hvis ikke jeg havde fået så god en service. De tager sig tid til en og stresser ikke for at komme videre. Det er virkelig rart!


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.