Find gode godnathistorier på nettet

maj 7, 2015 by Musikeren

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at læse godnathistorier op for dit barn, så kan det være en ide at bruge internettet til at finde nye godnathistorier. Det er nemt og hurtigt, og så er det ofte muligt at finde en masse gratis historier.

Det gør det nemt at finde nye gode godnathistorier. Selvfølgelig skal du så også læse dem op via din mobil eller tablet. Der er dog også den mulighed for at printe den ud, hvis du ikke gider at slæbe de elektroniske redskaber med ind i sengen.

Du kan sagtens bruge din mobil eller tablet

Dog har de fleste børn efterhånden vænnet sig til elektroniske dimser, som far og mor hele tiden render rundt med, og derfor sker der vel heller ikke så meget ved, at iPhonen eller iPad’en bliver taget med ind til godnatlæsningen. Så det burde der ikke være nogle problemer ved, og det giver en nem adgang til mange godnathistorier online.

Selvfølgelig kan det være hyggeligst, hvis man sidder med en fysisk bog med billeder og tegninger, som barnet kan være med til at kigge på. Og det er ikke altid, der er det med, hvis man bruger nettet til at finde sine historier.

Brug betalte tjenester for rigtige børnebøger

Er du mest interesseret i at læse i rigtige børnebøger med billeder og illustrationer, og du stadig gerne vil bruge din mobil eller tablet til det, så kan du eksempelvis overveje at bruge en tjeneste som Mofibo, hvor du for et beløb om måneden kan få adgang til mange børnebøger online.

Det er dog helt op til dig selv, hvilken løsning du synes bedst om. Så længe du bare sørger for, at dit barn får nogle gode historier, som de elsker, og som de kan huske mange år fremover.

Gratis tjeneste

Der findes dog de helt gratis tjenester på nettet. Godnathistorier behøver ikke være så komplicerede. På www.sangetilboern.dk/godnathistorier/ kan du altid finde et hav af historier. Der er over 100 forskellige historier som du gratis kan bruge og læse.

Det kan være en fordel at læse historierne først, så du kan se hvilken morale der er i historien. Sådan kan du måske ramme helt plet med den rette historie den rette dag. Hvis dit barn har forskellige bekymringer, eller haft en oplevelse, som måske trænger lidt bearbejdelse. Her kan det ofte være nemmere at snakke om det ud fra en godnathistorie om nogle helt andre personer, end at snakke om den direkte oplevelse.

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.